Categorii
Intrebari de la cititori

Tabla tip Lindab sau tigla pentru acoperis? Varianta buna calitate / pret

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce tip de acoperis este mai bun, cel de tabla tip lindab (am inteles ca se pierde mult la montaj) sau cel clasic cu tigla? Acoperisul meu este in 4 ape si caut varianta cea mai buna calitate-pret. Va multumesc!


Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Acoperis din tabla tip Lindab sau tigla? Varianta buna calitate / pret.

3 răspunsuri la “Tabla tip Lindab sau tigla pentru acoperis? Varianta buna calitate / pret”

Salut Daniel,
eu lucrez si am lucrat cu tot felul de invelitori de la tabla plana,tigla ceramica,tabla LINDAB sau tip LINDAB.

Ca sa te consiliez bine trebuie sa stiu daca casa este mansardata sau are pod tampon,in functie de asta trebuie sa optezi pentru invelitoare.
Trebuie sa mergi pe un sistem complet de invelitoare unde sa ai o folie anticondens de buna calitate(vezi foliile DELTA)plus ca trebuie stiuta si panta acoperisului,eu in sistemul tip LINDAB nu mai am incredere,daca ar fi sa-ti recomand o tabla aceea ar fi NOVATIK de la FINAL DISTRIBUTION (acoperis cu costuri medii si foarte bun, dar trebuie sa fii atent la montaj)

Pentru un acoperis premium pe tabla iti recomand GERARD(atentie la montaj).

Daca ai mansarda recomandarea mea este spre ceramica de la CREATON,brand nemtesc,super tare.

Pentru o consiliere gratuita pot veni sa vad acoperisul daca esti prin preajma BUCURESTIULUI,sau daca ai tu timp poti trece pe la sediul firmei noastre,NOI NE OCUPAM SI DE MONTAJ PROFI (pe mai toate tipurile de invelitori)

Astept o reactie pe e-mail ungherea@yahoo.com

cu stima,
CRISTIAN U.

Salutare Daniel,sfatul meu este sa fii atent la consilieri… Si la masuratori si deasemenea trebuie sa iti dea garantie la montare,atentie cand faci contractul…Gerard de departe cea mai buna invelitoare,detalii profesionale primesti la nr de telef:0722530069 Dan.Spor Chao

Bunicul meu a facut casa in ani 50, a acoperit-o cu tigla si casa nu sa rupt nu sa indoit, pui pe asa ce-ti place si ce crezi ca e mai bun pe timp de canicula/frig, adica rezistenta casei sta in 4tone greutatea tiglei??? Aia nu e casa daca pui la I doiala greutatea acoperisului! Eu am acoperit cu tigla fiindca mi-a placut tigla cui ii place tabla pune tabla dar calculul cu greutatea acoperisului e pentru copii de la gradinita!! Cand faci o casa o faci pentru200de ani (3generati) daca copii tai vor sa puna tigla ??? Pai nu pot ca e prea grea!! Temelia vb!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *