Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa restaurez o casa de chirpici veche – sfaturi


Sant Emil, vreau sa imi restaurez casa care este construita de peste 100 de ani din chirpici, intrebarea mea este: ar fi bine sa consolidez fundatia si sa fac zidarie de caramida pe langa peretii de chirpici din care resulta peretii mai rezistenti si mai grosi? Este suficienta izolatie?


Intrebare de la Emil, pe adresa redactiei: Vreau sa restaurez o casa de chirpici veche de 100 de ani – sfaturi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

petrumaricel in septembrie 22nd, 2014

Este bine de stiut ce fel de temelie are casa, iar daca nu are (ceea ce este foarte posibil), nu se merita sa zidesti cu caramida pe langa ea. Mai bine faci una noua. Daca are temelie cel putin din piatra si nu are peretii strambi sau lasatiDA, atunci poti sa o faci. Poti intari temelia sapand sub ea si turnand beton, iar peretii trebuie curatati de tencuiala veche, armati pe ambele parti cu plasa ochiuri 10x10x6 sau macar 10x10x5, apoi cu plasa de rabit, tencuiala, glet….

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii