Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa ridic o casa la rosu cu plata la sfarsit si proceduri legale

Vreau sa construiesc la anul o casa p + m 140 mp, as dori o firma care sa se ocupe dar nu am incredere ca s-au intamplat multe. te lasa balta. vreau sa o ridic la rosu si plata la sfarsit cu toate procedurile legale.


Intrebare de la Niculae, pe adresa redactiei: Vreau sa ridic o casa la rosu cu plata la sfarsit si proceduri legale.

6 răspunsuri la “Vreau sa ridic o casa la rosu cu plata la sfarsit si proceduri legale”

Plata la sfarsit? Mult succes dar probabil ca veti fi nevoit sa renuntati repede la aceasta „pretentie”. O solutie cred ca este plata etapizata, eventual cu pastrarea unei garantii.

Omul e cu TEPELE ce nu ati inteles. Vrea sa-i muncesti de pomana sau daca se poate sa-i mai dai si bani de la tine 🙂

ATENTIE LA ASTFEL DE INDIVIZI, CHIAR DACA AI UN CONTRACT CU EI VEI RAMANE FARA BANI LA DIFERITE STADII DIN LUCRARE, SUNT TEPARI DE MESERIE,MERG PE VARIANTA TEPUIRII DE LA INCEPUT,NU AU IN GAND NICI O CLIPA CA VOR PLATI VREUN LEU PENTRU MUNCA PRESTATA. SUNT OAMENI FARA NICI UN DUMNEZEU .

m-ar interesa pretul unei constructii cu mat.dvs atat la rosu cat si la cheie inf:casa in forma de L o latura 15m/8m si 14m/6m ce doua laturi sunt unite numai la parte printr-un arc de cerc: beci suprafata de 120mp L15m/8m;parter aprox. 182-186mpcu tot cu arcul de cerc;etaj nu masarda de aprox.156mp fara arcul de cerc pt zidarie {terasa} pod in trei sape {corpuri acoperis}inaltime niveluri H3m ,beci 2,65m, Daca se poate construi cu dvs si pri creditul prima casa eu dispun numai de un aveans destul de bun restul prin credit LUCRAREA ESTE IN BISTRITA ASTEPT UN RASPUNS CU CE V-AM SOLICITAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *