Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Apartament modern cu doua camere decorat in alb, gri si violet

1-canapea gri living modern apartament mic cu doua camere


Una dintre cele mai populare culori folosite sub forma de accent cromatic in decorarea si amenajarea locuintelor este violetul. O culoare puternica, violetul trebuie diluat, daca vrei sa-l folosesti in decorul casei tale. In caz contrar, vei obtine un interior obositor.

Drept exemplu, iti sugerez sa rasfoiesti galeria foto de mai jos, unde vei gasi imagini cu un frumos apartament cu 2 camere, modern si totodata elegant, in decorul caruia predomina culoarea violet.

O combinatie eleganta de gri si violet

Griul este una dintre nuantele mele preferate, fiind usor de asortat si chiar si de intretinut. De altfel, griul constituie un fond excelent pentru expunerea altor culori si pentru scoaterea lor in evidenta.

In cazul apartamentului prezentat in galeria foto de mai jos, griul este folosit pentru a pune in valoare elementele decorative de culoare violet. In living, pernutele decorative violet sunt evidentiate de canapeaua gri, iar in dormitor violetul se remarca prin imprimeul decorativ al tapetului aplicat pe perete si prin imprimeul lenjeriei de pat de culoare alba. Mobilierul, peretii si decoratiunile de culoare alba ii aduc interiorului un plus de lumina, atat de cautata in Suedia, acolo unde se afla micul apartament cu doua camere.

Bucatarie si living open space

Desfiintarea peretelui care separa bucataria de living a dus la obtinerea unui open space luminos si aerisit. Aceasta configurare a interiorului a permis proiectarea unui amplu mobilier de bucatarie in forma literei L si amenajarea unui loc de luat masa, fara sa induca senzatia de inghesuiala.

De asemenea, alegerea aceluiasi tip de pardoseala pentru ambele zone din spatiul comun a dus la crearea senzatiei de continuitate. Daca pardoseala din bucatarie ar fi fost placata cu gresie, iar cea din living cu parchet, s-ar fi produs o fractionare vizuala a spatiului, facandu-l sa para mai mic decat este in realitate.

sursa foto: www.lundin.se

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *