Categorii
Intrebari de la cititori

Arhitectul este obligat sa termine un proiect de casa intr-un anumit timp?

Buna, exista o lege in care un arhitect este obligat sa termine un proiect de casa in anumit timp? Si care este termenul?


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Arhitectul este obligat sa termine un proiect de casa intr-un anumit timp?

3 răspunsuri la “Arhitectul este obligat sa termine un proiect de casa intr-un anumit timp?”

E intrebarea unui beneficiar care ….nu mai vrea sa plateasca si vrea sa puna statul sa execute arhitectul si sa-i dea proiectul semnat ….??cand ai angajat un proiect nu ai stabilit un pret ? nu exista macar acel respect ,intre doi oameni pt un lucru important …o casa…in care vei trai minim 50 ani…? in ultimii ani ,multi beneficiari s-au molipsit de apucaturile de inselaciune de dincolo ….si ne confunda meseria cu chioscul de la piata …..nu mai scazi ceva ?? ca oricum stiu cum sa-mi fac casa si …ma duc la altul cu schitele la sfert de pret….

Asa este Gabi, ia schitele si merge la altu sau cu schitele realizate de alti colegi vin la noi cu tot felul de pretexte sa le realizezi proiectul. Da aproape toti beneficiarii se pricep la politica, fotbal, femei, constructii si nu tin cont de ce spune proictul tehnic si de solotiile tehnice pe care le da inginerul de rezistenta si spun „lasa ca mege ssi asa” sau „stiu eu cum sa fac nu ma intereseaza ce-o desenat fatuca asta in proiect”.
Spor la treaba!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *