Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructor pentru ridicare casa in Braila

Detin un teren de aprox 320 mp [suprafata aproximativ patrata] la periferie in Braila si intentionez sa ridic o casa mica dar completa, pentru 2 persoane permanent + 2 sezonier.
Terenul e mic, patrat, drept, orizontal, deja cu un gard de beton inalt de minim 2 m, al vecinului din spate.
In viziunea mea casa ar trebui sa aiba fundatie inalta, minim 0.7 m deasupra solului, cu o incapere de aproximativ 15-20 mp in acest subsol-demisol, de preferat cu ventilatie si iluminare naturala, cu destinatie de boxa / camara / camera tehnica.
Alte pretentii ar fi garaj / mic atelier, mansarda. Maxim 2 dormitoare, obligatoriu unul mare cu baie proprie. al doilea dormitor sa fie sau nu.
Evident, bucatarie – sufragerie -living care pot fi combinate monovolum sau semidelimitate, un grup sanitar mic, de zi, un dressing de zi la parter. Mansarda, gandesc ca ar gazdui foarte bine dormitor – dressing – baie plus ceva spatii de depozitare, uscator poate.
Terasa ar fi binevenita. la parter sau la etaj…
Nu stiu unde ar mai incapea si un al 2 lea dormitor.


Evident, as dori o pozitionare optima in asa fel incat sa existe si spatiul verde in fata, spre strada, cat si imprejur. si posibilitate de acces pentru intretinere, reparatii etc fara sa deranjez vecinii sau macar in concordie cu acestia. [inca nu stiu ce fel de vecini vom avea]

Orientarea terenului ar fi pe directia NE-SV, cu gardul de beton spre NE si deschiderea la strada spre SV.

Intrebarea mea ar fi: ce si cum se poate construi eficient si ieftin pe aceasta suprafata in asa fel incat sa se apropie de „pretentiile” noastre dar sa se pastreze aspectul de semirustic, sa existe natura, sa fie aerisit, sa nu ai sentimentul de apasare, de inghesuit.
Accept toleranta destul de mare la idei. Prefer un spatiu construit mic si eficient energetic, cu amprenta mica la sol si bine organizat. Evident, costurile conteaza.

Intrebare de la PoSoRo, pe adresa redactiei: Caut constructor pentru ridicare casa in Braila, la periferie.

8 răspunsuri la “Caut constructor pentru ridicare casa in Braila”

Buna ziua,
Stimate PoSoRo eu sunt inginer constructor proiectant, din Galati, dar pot sa va recomand un constructor foarte serios din Braila, cu care am colaborat la realizarea unei cladiri in Baldovinesti. Numele inginerului care detine firma de constructii este Vihocencu, tel. 0758038823. Puteti sa-l contactati pentru executia cladirii. Daca doriti si proiectul de executie ma puteti contacta la tel. 0748217654 si va garantez ca veti fi foarte multumit de colaborare.
V. Petrescu

PENTRU CEEA CE DORITI DVS. VA TREBUIE MAI INTAI UN ARHITECT CARE SA PUNA INTR-UN PROIECT DESENAT IDEILE SI DORINTELE DVS., PENTRU CA UN CONSTRUCTOR – ,ADICA CEL CE EXECUTA EFECTIV CASA ARE NEVOIE DE UN PROIECT SI TOTODATA DE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE , ALTFEL INSPECTIA DE STAT IN CONSTRUCTII SI PRIMARIA POT AMENDA BENEFICIARUL SI CONSTRUCTORUL .
EU SUNT TOT BRAILEAN ,DAR SUNT STABILIT IN BUCURESTI DE 10 ANI SI SFATUL MEU ESTE SA CAUTATI IN BRAILA UN ARHITECT LOCAL (ANUNT LA ZIAR SI LICITATIE CU MAI MULTI ARHITECTI ,PUTETI SA LUATI SI DIN GALATI ,SUNT MAI MULTI ACOLO ,AM LUCRAT IN GALATI SI II STIU PE CATIVA ) ,SI DUPA CE VA FACE PROIECTUL SI VA LUATI AUTORIZATIA CAUTATI UN CONSTRUCTOR IEFTIN ,BUN SI SERIOS …
INFORMATIV ,IN BUCURESTI SE CERE MINIM 2,5 – 3,00 EURO PE METRU PATRAT DE CASA DESFASURATA , ADICA LA 100 MP VA POATE CERE INTRE 250 SI 300 DE EURO , IAR LA 200 MP , DUBLU ,ADICA 500-600 EURO . VA POT DA UN ARHTECT DIN BUCURESTI DACA IN BRAILA E MAI SCUMP…
CU STIMA , ING. TOADER GH.
BUCURESTI

Buna ziua,
Cred ca cel mai usor ar fi pentru dv daca a-ti spune si care ar fi bugetul pe care doriti sa-l investiti in aceasta casa . In acest fel cine gandeste acest proiect , o va face in functie de cerinte si buget . Constructorii neseriosi va vor arunca preturi mici doar sa va poata agata .Exista o limita sub care nu poti cobora fara sa faci rabat la calitate .
Va doresc succes ,

Buna ziua,pentru proiectul dumneavoastra ristic va recomand un planseul Nervometal,un planseu cu grinzi aparente,un planseu de lemn ce nu scartaie,un planseu din lemn care ce nu vibreaza…www.nervometal.ro

Caut constructor pentru ridicare casa la rosu + geamuri si acoperis.Terenul este drept , fara denivelari, 350m patrati. Casa este p + m cu garaj, sub garaj beci.La parter casa are 100 m patrati iar la mansarda 80 m patrati. Casa este simpla, modesta, fara elemente arhitecturale iesite din comun. La parter este livingul, bucataria, baia si garajul iar la etaj, 3 dormitoare si o baie.Casa este din caramida tip pototherm, acoperisul tip lindab.Astept oferte ! Lucrarea poate incepe imediat!

Buna seara,
As dori sa construiesc si eu o casuta la tara aproape de braila (mai exact la 8 km de braila).
Casa obisnuita fara mansarda inaltata, in jur la 65 metri patrati utili,3 camere o baie si o bucatarie.
As fi interesat de un pret pentru la rosu si unul pentru la cheie.nu am proiect si nici nu imi trebuie.
Si o alta parere daca este mai bine sa construiesc in locul la casa batraneasca sau pe un teren liber.

Multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *