Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru constructie acoperis lamelar sau stratificat

Doresc sa contactez o firma care poate sa-mi execute un proiect si constructia unui acoperis din lemn lamelar sau stratificat (la vedere) si furnizarea materialelor pentru executie. Este vorba de o constructie pe langa orasul Focsani.
Va multumesc.


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Caut firma pentru constructie acoperis lamelar sau stratificat.

8 răspunsuri la “Caut firma pentru constructie acoperis lamelar sau stratificat”

Buna ziua .

Diferența este ca acel lemn stratificat este la fel decreziatent ca lemnul, izoleaza termic, se montează repede fiind Prefabricate .
Iar cel lamelar are un aspect foarte frumos , se pot monta chiar si pe stâlpi metalice . Ca desing eu asta as prefera , dar asta este la preferința dnv.
Pentru o oferta de montaj Acoperiș , tabla , izolare , sunați la nr 0766298899 sau mail la constantinescu_011@yahoo.com

BUNA ZIUA,
suntem o firma care ne ocupam cu consilierea tehnica ,proiectare,executie a sarpantelor.Daca este vorba de un acoperis cu lemn lamelar va putem oferi atat serviciul de proiectare,procurare material si executie.Aici in ROMANIA acest acoperis este rar intalnit datorita faptului ca suntem invatati sa construim inca prost,sunt putini care dau importanta necesara sarpantei si invelitorii,probabil ati vazut prin Italia sau Austria ce inseamna un acoperis BINE REALIZAT atat din punct de vedere functional dar si estetic.
Daca va doriti o colaborare cu noi astept o reactie pe e-mail rubikconstruct@yahoo.com
sau la tel:0723 45 8626

Buna ziua.
Experienta noastra, din 2001 pana in prezent, structuri portante din lemn lamelar si tratamente lemn, piatra, marmura, caramida, la dispozitia dumneavoastra.

Buna ziua suntem o firma di Harghita, avem proiectant,specializat si cherestea rasinoase,putem face grinzii stratificate la cererea dmv,exclusiv constructia! tel; 0744 207 743 cu stima!

BUNA SI NOI SANTEM O FIRMA DE LANGA SIBIU SI STIU EXACT DESPRE CE E VORBA SAU CE PRETENTI AVETI ACEST TIP DE ACOPERIS. IN ROMANIA RAR SE GASESTE MESERIAS SA IL CONSTRUIASCA DA SE POATE CONSTRUI DAR E FOARTE IMPORTANT CAMERA DE AER ,SA NU FACA CONDENS ESTE NEVOIE DE DUBLU ACOPERIS .in al doilea rand ai nevoie si de masinile necesar pentru a scoate taieturile vizibile sa iasa la vinclu ,,nu avem nevoie sa amestecam aracet cu rumegus sau altele silicon sau mai stiu eu ce taietura trebuie sa fie taietura si daca aveti pe cineva si incepe lucrareze si a inceput cu drujba sa taie lemnul nu este meserias la acest acoperis se foloseste circulare de mana drujba nu se foloseste firma noastra are experienta in GERMANIA 5 ANI SI IN ELVETIA 3 ANI AVEM TOATE UTILAJELE DE PRELUCRAT NOI DOAR MONTAM ACOPERISELE LA CASA FIRMA NOASTRA PREGATESTE TOTUL IN ATELIER MONTATUL DUREAZA 3 ZILE LUCRATOARE DEPINDE DE SUPRAFATA CONSTRUCTIEI NU VREAU SA VA CONVING SA FACETI CU NOI LUCRARE DAR MA IAU TOTI DRACI CAND VAD CE MESERIASI ,,ZISI MESERIASI,,EXISTA LA NOI IN TARA DACA DORITI INFORMATI SAU SFATURI CU CEA MAI MARE PLACERE LA ORICE ORA DEOARECE SI EU SANT UN FAN CU ACESTE ACOPERISE VIZIBILE BINE MIE IMI PLACE STEJARUL VECHI DE 100 DE ANI SAU MAI MULT SA FIE DEASEMENEA VIZIBIL..APARENT TEL 0743481730

O SEARA BUNA SI DUMNEZEU SA VA AJUTE LA DORINTA DUMNEAVOASTRA

puteti gasi solutii pe constructiilemnlamelar. ro – galerie foto

succes!
P.I.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *