Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce izolatie e mai buna la interior pentru pereti?


Am 2 pereti de beton exteriori si doresc sa-i izolez in interior, ce izoleaza mai bine? BCA sau vata minerala (vata de sticla) cu rigips?


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Ce izolatie e mai buna la interior pentru pereti? Vata minerala, bca…?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

iosif in octombrie 26th, 2014

IZOLAREA CU BCA SI POLISTIREN.
PT MAI MULTE DETALII. 0769443235.
CU RESPECT
GRAVUJ IOSIF

Camelia in octombrie 26th, 2014

Mai lasati domnule in pace polistirenul ala…strainii care vin la noi in tara isi fac cruce cand vad cu ce izolam noi casele si blocurile.Polistirenul contine produse inflamabile si arde ca o torta daca ia foc,plus ca e f toxic si pur si simplu sufoca peretii.Sati foc la o bucata de polistiren…vsdeti ce se intampla.

mocanu in octombrie 26th, 2014

Buna ziua, Cine are banii , izoleaza cu fibra de lemn sau alceva bio . Cine nu are banii izoleaza cu polistiren . Este valabil si in Europa . Eu am izolat 5 case cu polistiren si la 4 lucrarii publice , tot polistiren s-a pus . Si asta in Franta si Germania .
intradevar , pereti trebuie sa respire , la interior sau esterior .

mocanu in octombrie 26th, 2014

Igrasia se formeaza datorita condensului care ajunge la pereti . Nu trebuie decat sa orpiti ca acest condens sa mai ajunga in contact cu pereti reci . Poate cel mai bine este sa face-ti un dublaj al peretilor exteriori cu o structura de lemn izolata , si pe care sa fixati barira antivaporii , dar bine ermetizata . care nu va permite trecerea vaporilor catre zona rece . Intre folie si rigips , este bine daca lasati un spatiu de ventilare de 2 cm si poate si mai bine ar fi daca ar trece o coloana de la incalzire , care va usca aerul si va forma o perna de aer cald .

mocanu in octombrie 26th, 2014

Daca , va uitati pe sitte-ul meu la portofoliu la ,,casa miuler ” , aceasta casa este foarte bine izolata si nu are decat un semineu de 10 kw pentru incalzire . Se afla in zona de deal , destul de rece . Casa este conform ultiumelor norme Franceze care impun o izolare anticondens foarte riguroasa . Se baga aer cu presiune din interior sau se face absortie din exterior , pentru a vedea unde pierde si se elibereaza un certificat de conformitate . deci baza este ermetizarea foliei anticondens .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii