Costuri ridicare casa mica din boltari – 2 camere, bucatarie, hol si baie

Buna ziua, sunt Ema si eu cu sotul meu am dori sa ne construim o casuta nu tare mare, sa fie cu doua camere, bucatarie, hol si baie; ma refer ca nu tare mare la faptul ca vrem camere asa mai mici, nu imense la tara ca avem ceva spatiu si vrem sa ridicam o casa ca avem o fetita de trei anisori, cat ne-ar costa din boltari????

Intrebare de la Emanuela, pe adresa redactiei: Costuri ridicare casuta mica din boltari – 2 camere, bucatarie, hol si baie.


20 comentarii la “Costuri ridicare casa mica din boltari – 2 camere, bucatarie, hol si baie”

 1. Buna seara, in jur de 6000 va costa casa si materialensiunea viitaoarei casedimele.Astra depinde si de dimensiunea viitoarei case..detalii la 0724743123

 2. Recomandarea este „Nu boltari”. Alegeti ori BCA ori, si mai bine, caramida. Boltarii fiind facuti din ciment vor atrage si tine apa, vor fi tot timpul mai reci adica vor favoriza pierderea de caldura (sau se vor incinge vara)
  In concluzie, BCA sau, daca aveti bani pt ca merita, caramida

 3. Buna ziua, va pot face o casa de 50mp, parter cu toate materialele si manoera inclusa la 7000euro,Din caramida.

 4. Buna ziua,

  Pentru detalii avem nevoie de proiect si pentru a va propune o oferta. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Tel contact: 0733216522.

  Va multumesc. O zi buna!

 5. Buna ziua as vrea sa fac si eu o baie 3camere si o bucatarie vreu sa stiu cit mar costa totu va rog sa imi raspundeti ?

 6. buna ziua ,as vrea sa construiesc si eu doua camere si o bucatarie cu living ,aproximativ 50 mp,mar interesa daca se poate un pret informativ la rosu,va multumesc frumos

 7. Buna zia ma numesc Ioana sint din Filiasi doresc sa costruisce o casa 2 camere baie si bucatarie città ma coasta multumesc

 8. Bună ziua,sunt din Constanța ,as vrea sa construiesc lângă orașul Constanța o casuta ,vreau un living mare,un dormitor mare,baie,bucătăria în living!M-ar interesa preturi !!As avea nevoie de o echipa buna !As fii interesata și de durata construcției!

 9. Buna ziua , as vrea si eu casa pentru parinti mei la tara cu 2camere , o bucatarie si un hol . Camerele nu le vreau mari , as vrea ceva cat se poate de eftin . Ma puteti ajuta cu ce trebui si cat m-ar costa ? Multumesc.

 10. Vreau si eu o casa cu 2 camere , baie , bucătărie si hol pe mijloc in total 70 m pătrați . Cit ma costă …la cheie si cit durează ????

 11. Bună seara. ..Vreau sa construiesc și eu o casa micuța. ..Doua camere baie și sogiorno ..Mă puteți ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.