Categorii
Intrebari de la cititori

Culori pereti si pardoseala intr-o bucatarie mica

Buna ziua. Am o bucatarie mica, cam 6 mp si vreau sa merg cu mobila visiniu si faianta alba, tavan alb si nu stiu cum ar mai merge peretii si pardoseala. Multumesc.


Intrebare de la florin, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg pentru pereti si pardoseala intr-o bucatarie mica?

2 răspunsuri la “Culori pereti si pardoseala intr-o bucatarie mica”

Probabil ca stiti deja ca visiniul (ca orice culoare inchisa, de altfel) va micsora si mai mult vizual bucataria deja mica. De aceea v-as sugera sa mai cantariti putin, inainte de a comanda mobila de bucatarie.

In cazul unei bucatarii mici cu mobilier visiniu, recomand albul pentru pereti si tavan si o gresie gri deschis pentru pardoseala. De asemenea, incercati sa comandati mobilier cu fronturi lucioase care au capacitatea de a reflecta lumina naturala.

Buna ziua Florin. Victoria a spus foarte bine. As vrea sa iti arat si eu inca o solutie, nu stiu daca ai vazut articolul asta de pe CasaDex: https://www.casadex.ro/2013/11/bucatarie-compacta-rotativa-modelul-ideal-pentru-garsoniere-si-apartamente/ Totusi, s-ar putea sa fie cam scump. Si eu am o bucatarie mica si atunci am ales sa pun corpuri de mobila pe un singur perete, altfel parea prea incarcata. Am modelul asta: 1mob.ro/mobila-bucatarie/bucatarie-kosmos.html Nu am culorile din poza, deci partea buna la firma asta ca iti poti alege culoarea dorita. Daca ai bucataria mica, nu castigi nimic facand-o pestrita. Pentru pereti alege tot alb, pentru ca asa ai si faianta. Gresia poti s-o iei in ceva combinatie de visiniu deschis si alb, ca de exemplu: dedeman.ro/ro/gresie-si-faianta/gresie-portelanata/gresie-portelanata-ricordo-brown-32-6×32-6.html sau dedeman.ro/ro/gresie-si-faianta/gresie-glazurata/gresie-ihlara-lilac-33×33.html

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *