Categorii
Intrebari de la cititori

Cum pot curata pelicula de lac aplicata pe piatra de travertin?

Am o casa care are pereti exteriori placati cu travertin. Pentru impermeabilizarea pietrei de travertin, meseriasul a aplicat un lac care a fost de culoare mai inchisa si pe care eu nu-l doresc. Intrebarea mea este legata de modul cum putem curata o pelicula de lac aplicata pe o piatra de travertin, in asa fel incat piatra sa-si recapete culoarea initiala si sa nu fie afectata prea tare.


Intrebare de la Manole, pe adresa redactiei: Cum pot curata pelicula de lac aplicata pe piatra de travertin?

4 răspunsuri la “Cum pot curata pelicula de lac aplicata pe piatra de travertin?”

Buna ziua!
Noi curatam piatra cu ajutorul unei perii de sârma rotative, apoi stergem de praful fin cu ajutorul unei carpe umede. Dupa uscare se poate reaplica alt strat de lac protector (special pentru piatra; noi folosim lac incolor).

Sper sa va fie de ajutor!… 🙂

Buna ziua. Am un apartament cumparat nou, care pe balcon este placat cu travertin, se poate lacui travertinul cu lacuri normale din comert (ex Spor lac pentru piatra, caramida decorativa )? Rezista oare pentru traficul relativ redus de pe balcon? Este compatibil lacul „normal” din comert cu acest tip de piatra? Va multumesc.

lacul pentru travertin marmura granit E unul special 0722148505 impermeabilizant uscat sau umed așa cautati

Nu este recomandat sa se dea cu lacuri ieftine pe piatra care este expusa la soare umiditate ptr ca se vor exfolia. exista solutii de tratament speciale care se numesc impermeabilizanti (cu efect umed sau natural ). va las un nr ptr a va procura solutiile optime in functie de tipul de piatra care l aveti. 0742859222

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *