Categorii
Intrebari de la cititori

Dibluri necesare pentru izolatie exterioara cu polistiren de 12 cm?

Buna ziua, doresc sa izolez termic peretii exteriori ai unei case, am contactat 2 echipe, dar ceea ce-mi recomanda sunt lucruri total diferite. Am cumparat polistiren EPS80 de 12 cm de austrotherm, casa este tencuita, doresc sa stiu dimensiunea corecta a diblurilor (16 sau 18) daca acestea se fixeaza DUPA ce s-a pus adezivul, si daca se lasa cumva niste orificii pentru aerisire in polistiren. Recomandati-mi pentru temelie ce polistiren este mai indicat, si tipul de adeziv adecvat (Ceresit sau Adeplast?) Astept cu nerabdare sfatul dv si… oferte de pret (la gri si cu decorativa). Multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Ce dibluri sunt necesare pentru izolatie exterioara cu polistiren de 12 cm?

2 răspunsuri la “Dibluri necesare pentru izolatie exterioara cu polistiren de 12 cm?”

Buna ziua!

1. Depinde din ce sunt construiti peretii. Cred ca cel mai indicat este sa folositi de 18cm (mai ales daca zidaria este din caramida eficienta)
2. Nu se lasa/fac gauri in polistiren! Dimpotriva, se cere sa se astupe orificiile care ar permite transferul termic. Umplerea unor eventuale goluri se face cu bucati de polistiren dimensionate corespunzator, sau, pentru orificiile cele mai mic, cu spuma poliuretanica
3. Gaurile si diblurile se fac numai dupa ce s-a intarit adezivul (minim 24 ore)

Mult succes!

dnei MARIA
DIBLURI FOLOSITI DE 18 SAU DE 20 CM.
PLACARE POLISTIREN_MONTAT SCHELA_ DECORATIVA 35 LEI/MP.
SE INCHEIE CONTRACT. OFERIM GARANTIE LUCRARE SERIOZITATE,RESPECTAM TERMEN EXECUTIE. PT DETALII 0769443235. VA STAU LA DISPOZITIE.ORICIND, 0769443235.
CU RESPECT
GRAVUJ IOSIF

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *