Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc demolarea casei existente si constructie – in Brasov

Caut constructor / firma constructii zona Brasov.
Doresc demolare casa existenta, terasare gradina in panta cu ziduri sprijin, constructie fundatie cu beci si garaj. Inceperea lucrarilor in luna Noiembrie.


Intreare de la Lucian, pe adresa redactiei: Doresc demolarea casei existente si constructie – in Brasov.

8 răspunsuri la “Doresc demolarea casei existente si constructie – in Brasov”

Sorel State ma numesc de la Sormack Top Construct . Putem colabora pt aceasta constructie in conditii foarte avantajoase . Daca sunteti interesat va rog sa ma contactati la numarul de mobil 0727123899 .

Buna ziua,

Lucrarile pe care doriti sa le efectuati sunt de amploare. Terasarile si zidurile de sprijin implica, de cele mai multe ori, lucrari consumatoare de multa manopera. Trebuie discutat pe marginea unui proiect de executie. Se pot gasi alternative la solutiile pe care le aveti pentru obtinerea unui pret corect fata de lucrarile solicitate. Va putem ajuta in acest sens.
Daca sunteti interesat ne puteti contacta la tel. o722270400

Bună ziua.Avind o vastă experiență în dom. constr.amen. int.,ext.,termo-hidroizolații,inst.și altele,consider că ar fi necesară o docum.pt. a realiza calcul corect.Oferta făcută fără docum.nu ar fii avantajoasă pt.niciunul dintre noi.Cu stimă.e-mail neaguvasile1966@yahoo.com,tel.0721569210.

Buna ziua .Suntem firma din Brasov acreditata cu domeniul de activitate construcții civile.Daca doriți să-mi trimite-ti planurile d-voastra in format electronic sau ne putem vedea ca sa va fac un deviz estimativ cu materiale.Deținem personal toate utilajele necesare ridicarii unei construcții civile,panouri de cofrat,mai compactor,vibrator,betoniere etc.Nu aveți nevoie sa închiriați nimic sau sa transportați.Lucram la preturi bune si va aduc materiale fara concurenta.Va rog sa menționați in e-mail de unde aveți datele noastre de contact ca sa va pot repera.Va pot duce la numeroase lucrări efectuate in jurul Brașovului.Aștept răspuns de la d-voastra

Buna ziua suntem din Harghita si lucram in Brasov.Avem experienta in constructii,
si avem si utilajele necesare.Avem referinta ne puteti vizita si acum pe santier, asteptem cu drag.EMAIL; gerendahazak@freemail.hu
tel; 0744 207 743.
Cu stima!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *