Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

O frumoasa casa de 70 mp, in tonuri de unt, miere si mici accente bleu

1-loc de luat masa pe terasa casa mica 70 mp cu etaj


Dupa ce vei vedea cum arata aceasta casuta de 70 mp cu tot cu etaj, vei intelege ca o familie obisnuita nu are nevoie de o casa mai mare pentru a trai confortabil.

Cu suprafata apropiata de cea a unui apartament cu 3 camere, aceasta casa dispune de doua dormitoare, doua bai, un living si o bucatarie cu un generos loc de luat masa. Pe langa toate acestea, proprietarii se mandresc cu un dining amenajat in exteriorul casei, pe terasa acoperita si cu o frumoasa gradina cu pini si palmieri umbrosi.

Interior relaxant decorat in nuante deschise

Anto Asun, de profesie designer de interioare, isi dorea de ceva vreme o casuta in care sa se poata refugia in zilele in care simtea nevoia sa fuga de agitatia orasului in care locuieste. Asa ca in clipa in care a vazut anuntul de vanzare a acestei casute de 70 mp cu etaj, s-a bucurat nespus.

Imediat dupa cumparare, s-a avantat in renovarea micului imobil, transformandu-l intr-un mic paradis decorat in alb si crem, cu mici accente bleu si de culoarea mierii. Vechea pardoseala din placi ceramice rosiatice a fost ascunsa sub pardoseala de un alb imaculat care a ajutat la marirea vizuala a spatiului.

Pentru a aduce si mai multa lumina interiorului, proprietara casei a ales o amenajare in plan deschis a parterului. Astfel, bucataria dotata cu o garnitura de mobilier de culoare alba este deschisa spre locul de luat masa fiind totodata vizibila chiar din micul living, de unde porneste scara interioara ce urca la etajul casei. Singura incapere izolata de la parterul casei este baia de serviciu, amplasata in apropierea bucatariei.

Asa cum poti vedea din imaginile de mai jos, cea mai mare parte a mobilierului, peretii, dusumeaua, tamplaria si scara interioara degaja lumina, datorita albului care le imbraca. Iar decoratiunile bleu, accesoriile si piesele de mobilier de culoarea mierii coloreaza interiorul, facandu-l primitor si extrem de confortabil.

O baie cat un dormitor

Daca baia de serviciu de la parterul casei este micuta, cea de la etaj este de dimensiunile unui dormitor. In perimetrul acesteia se afla doua chiuvete, un vas wc, un bideu, o cada si o cabina de dus. O baie atat de mare si de bine dotata le permite proprietarilor sa o foloseasca simultan.

elmueble.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *