Categorii
Intrebari de la cititori

Pot pune placa din beton armat peste mansarda?

Buna ziua. Eu vreau sa-mi construiesc o casa cu mansarda si as dori sa stiu daca pe mansarda pot pune placa din beton armat. multumesc astept raspuns.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Pot pune placa din beton armat peste mansarda?

6 răspunsuri la “Pot pune placa din beton armat peste mansarda?”

intrebarea este de ce ati vrea sa puneti placa de beton peste mansarda? eventual placa se pune intre parter si mansarda, iar peste mansarda poditi si izolati cu polistiren/vata minerala si rigips.
sau poate nu am inteles eu intrebarea.

In multe tari europene se toarna placa din beton armat si pe acoperis (la mansarda sau etaj), peste care se pune un polistiren care are deja lipit carton asfaltat care se lipeste, peste care se monteaza tzigla(trebuie facuta o bordura din beton unde intra panourile de polistiren de 10cm, iar tigla se lipeste cu mortar la strasina, coama, lateral si la fiecare a-l 5-lea rand).Depinde de d-stra ce varianta va convine. La noi nu se foloseste. La noi se foloseste cea cu capriori, izolatie din vata min.si asa mai departe…o zi buna

Toti raspundeti in fel si chip dar niciunul la concret. Omul trebuie sa faca o expertiza a cladirii in primul rad iar mai apoi vede daca cladirea existenta mai suporta o sarcina in plus sau nu , daca trebuie reconsolidata sau nu ….., ca s-ar putea sa-l coste aceasta extindere o demolare nepropusa.Am mai intalnit situatii de acest gen cand ptr. o extindere s-au trezit cu casa o gramada de moluz. Eu am inteles ce vrea , dar exprimarea lui a fost putin defectuasa.

DNU STEFAN
MANOPERA LA ROSU 30 EURO/MP
SE INCHEIE CONTRACT,OFERIM CALITATE SERIOZITATE,GARANTIE LUCRARE
ASIGURAM PAZA PE SANTIER.
VA STAU LA ORICE ORA LA DISPOZITIE. SUNATIMA PT A DISCUTATA DETALIAT. 0769443235. IOSIF
CU RESPECT IOSIF GRAVUJ

Salut eu am facut aceeas lucrare anul trecut la mine stilpi,centura rebuie dusa pina la acoperis iar pe parter pui un lemn (dulapi)intre ei izolezi dupa buget si asa mai departe,ma gasesti la tel.0762605140 personal serios pt.poze si eventual colaborare,nu romii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *