Categorii
Intrebari de la cititori

Problema termopane – transpira noaptea

Buna ziua! Am o problema cu termopanele de la balcon. Transpira foarte mult noaptea. Stau la parter si este mai rece in casa. Ce pot face? Merci!


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Problema termopane – transpira noaptea. In casa este rece.

5 răspunsuri la “Problema termopane – transpira noaptea”

Daca transpira intre geamuri trebuie inlocuit silicagelul din bagheta si refacuta etanseitatea zonei dintre foile de geam. Daca transpira pe interior, trebuie odata, eliminati vaporii din casa/ camera prin aerisire. In al doilea rand, asa e motivul pentru care caloriferele se pun sub geam. Aerul cald ce se ridica de la calorifer previne formarea condensului pe geam, adica trebuie incalzite caloriferele (facut caldura).

Nu ma pricep,dar si ale mele de la balconul sufrageriei transpira rau de tot,de curge apa pe ele.Le sterg dimineata si seara,iar pe pervaz stau cu prosoape.Am inteles de la cineva ca sunt geamuri simple,fara nu stiu ce gaz intre foile de sticla.Eu nu le mai schimb pt ca ma mut,dar daca asta e si problema la dvs merita schimbate.La balconul de la bucatarie nu patesc asa ceva,desi nu am calorifer nici acolo.Adevarul este ca au fost puse cu alta firma decat cele din balconul celalalt.Sar putea sa aveti aceeasi problema.Bafta!

Buna ziua .Si mie îmi transpiră termopanele pe interior noaptea cu toate ca este aerisita zilnic locuința..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *