Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog cateva recomandari pentru amenajarea unei bai – faianta, mobilier, culori


Buna ziua! Ce culori imi recomandati pentru baie? Sa pun faianta pana sus in tavan sau sa las peretele sa respire? Nu am geam la baie… Ce fel de mobilier sa pun? Cosul de rufe sa il tin in debaraua cu masina de spalat de langa baie sau chiar in baie? Voi cum aveti? Dar mobilierul? Aveti corpuri suspendate?


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Rog cateva recomandari pentru amenajarea unei bai – faianta, mobilier, culori.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |
loading...

Comentarii

Victoria in octombrie 28th, 2014

Voi incerca sa raspund punctual la intrebarile tale.

1. Baile placate cu faianta de de sus pana jos nu mai sunt la moda de ceva ani. Placand doar zonele principale ale baii (in jurul chiuvetei sau in dreptul cazii, de exemplu) nu doar ca vei lasa peretii sa respire, ci vei face si o economie considerabila la materiale si manopera.

2. Neavand informatii despre dimensiunea baii si despre dispunerea obiectelor sanitare, e greu sa emit o opinie in legatura cu forma mobilierului pe care ar trebui sa-l alegi. Nu evita corpurile suspendate, sunt foarte practice, mai ales in baile mici, pentru ca desi ofera posibilitatea depozitarii obiectelor specifice acestei incaperi, economisesc spatiu la nivelul pardoselii. O idee este montarea unui dulap suspendat chiar deasupra wc-ului. Iata cateva idei: https://www.casadex.ro/2013/10/15-idei-de-depozitare-deasupra-vasului-wc-din-baile-mici/

In orice caz, alege doar mobilier special conceput pentru baie, confectionat din materiale speciale, rezistente la umezeala specifica acestei incaperi.

3. Daca ai loc, poti tine cosul de rufe in baie. Eu zic ca e mai la indemana. Iti sugerez insa sa eviti modelele transparente, prin care se pot vedea rufele murdare. Exista in magazine destule variante inchise, cu aspect elegant, ce pot fi incadrate discret in orice baie.

Daniela in octombrie 30th, 2014

Buna Alina,
In dreptul cazii si al chiuvetei oricum trebuie sa pui faianta. Cum a zis zi Victoria, n-are rost sa pui peste tot faianta, dar acolo unde stropesti de obicei ar cam fi necesar. Uite niste idei ca sa te inspiri, eu dupa poza asta m-am luat: https://www.casadex.ro/2013/10/15-idei-de-amenajare-pentru-bai-mici-galerie-foto/design-interior-baie-moderna-mica/ Mobilierul l-am facut pe comanda de la mobilakoncept.ro si a iesit foarte bine. In loc de verde, am preferat galben-portocaliu. Am vazut la prieteni raft montat deasupra WC-ului, dar erau destul de sus si eu fiind mai mica de statura, nu mi-ar fi venit usor sa umblu la el S

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii