Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Stau la etajul 1 si a aparut mucegai. La parter nu locuieste nimeni si nu e caldura


Buna ziua,
Locuiesc la etajul 1 din 4 intr-un bloc de semifabricate. La parter nu locuieste nimeni de cca. 3 ani si pe timpul iernii caldura este oprita. In apartamentul unde locuiesc la etajul 1 a aparut, pe interior, anul acesta mucegai atat pe peretii exteriori cat si pe cei despartitori dintre camerele apartamentului. Mentionez ca peretii exteriori sunt placati suplimentar cu polistiren si intr-o camera chiar am placat peretele exterior si pe interior cu rigips si izolat cu vata minerala cu folie de Aluminiu, si a aparut pe peretele de rigips la partea dinspre pardoseala mucegai.
Va rog sa-mi spuneti cum se poate rezolva problema evitarii aparitiei mucegaiului sau extinderii acestuia.
Montarea de izolatie de polistiren extrudat pe pardoseala si parchet reprezinta o solutie? rog detalii.
Va multumesc mult de tot.


Intrebare de la Florentin, pe adresa redactiei: Stau la etajul 1 si a aparut mucegai. La parter nu locuieste nimeni si nu e caldura. Ce pot sa fac?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

STOLERU in octombrie 2nd, 2014

Desi pierdeti din inaltimea apartamentului,un pic ,trebuie sa scoateti actualul parchet ,puneti niste rigle de min.100-150 mm intre care puneti polistiren expandat de 100-150 mm dupa care puneti scandura si apoi parchet. problema este ca s-ar putea sa apara si egrasie la baza peretilor , ca urmare a temperaturii scazute de la ap. de jos.In acest caz e cazul sa apelati la polistiren extrudat pentru zonele afectate. Succes!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii