Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Unic in lume – hotelul in forma de scoica ce imita rasaritul soarelui, o minune arhitectonica

1-sunrise kempinski hotel beijing china


In mai putin de o luna, in China, isi va deschide portile unul dintre cele mai frumoase si asteptate hoteluri din lume, datorita designului sau unic ce imita rasaritul soarelui.

Situat la distanta de doar o ora de centrul Beijingului si la mai putin de 30 minute de Marele Zid Chinezesc, hotelul Sunrise Kempinski va deveni centrul de afaceri, conferinte, targuri si expozitii numarul unu din capitala Chinei.

Un resort de lux rezistent la cutremure de mare magnitudine

Facand parte dintr-un urias complex cu suprafata totala de 14 km patrati de pe malul lacului Yanqi, spectaculosul hotel va pune la dispozitia vizitatorilor sai nu mai putin de 306 camere si apartamente de lux, o multime de sali pentru conferinte si intalniri de afaceri, 14 restaurante si baruri, un SPA ultra dotat, un club pentru copii si multe alte facilitati recreationale.

In cultura chineza, forma de scoica caracteristica profilului constructiei este aducatoare de noroc. Designul hotelului de 97 metri inaltime a fost semnat de Zhang Hai Ao, arhitectul companiei Huadu Architect Design Company din Shanghai. Constructia mult asteptatului resort de lux a durat 24 luni si, in ciuda fatadei din sticla ce reflecta culorile schimbatoare ale cerului, constructorii garanteaza ca acesta poate tine piept unui cutremur cu magnitudine de pana la 8 grade pe scara Richter.

Grupul hotelier Kempinski

Fondat in 1897, Kempinski este cel mai vechi grup hotelier european de lux, avand in prezent nu mai putin de 73 hoteluri in 30 tari din Europa, Afria, Asia si Orientul Mijlociu. Din portofoliul acestei companii fac parte proprietati istorice de renume, hoteluri urbane, complexuri hoteliere luxuriante si tot felul de resedinte particulare de prestigiu.

sursa foto: kempinski.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *