Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa ridic un gard din tabla zincata si plasa zincata in Ilfov

Buna ziua,
Caut pe cineva in vederea construirii unui gard in comuna Dascalu, Ilfov. Gardul are 80 m din care 34 as vrea sa-i fac din tabla zincata de 0.4 si 56 m din plasa zincata la val de 20 m. Ialtimea gardului sa fie de aproximativ 2m. Ma intereseaza cineva care poate face aceasta lucrare la cheie, bordura de ciment de 20×20 si stalpi.
Daca cineva stie o varianta mai ieftina si mai durabila, poate imi da vreo idee dar eu nu am gasit inca. Astept variante, Multumesc.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Vreau sa ridic un gard din tabla zincata si plasa zincata in Ilfov.

2 răspunsuri la “Vreau sa ridic un gard din tabla zincata si plasa zincata in Ilfov”

BUNA ZIUA,NOI SUNTEM DIN CHITILA SI SI CU CEL MAI MARE DRAG AM DORI SA COLABORAM IMPREUNA.DACA ASTA DORITI SI DUMNEAVOASTRA VA RUGAM SA SUNATI LA 0740189710.CU STIMA SI RESPECT TUDOR

Buna seara , Simple Craft SRL doreste sa va ajute cu lucrarea dumneavoastra. Puteti sa ne contactati la contact@simplecraft.ro sau la 0733865606
Avem pana acum peste 15 garduri construite in ultimul an. In care clienti doreau ingradirea cat mai ieftine a unei ari foarte mari pentru viitor loc de casa . Dar am avut si directori de firme care doreau garduri foarte complicate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *