Categorii
Intrebari de la cititori

Am dat o singura mana de adeziv peste placile de polistiren. Se poate degrada?

Buna ziua, as dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Am placat peretii exteriori cu Polistren Expandat EPS 80 de 12 CM de la Austrotherm, am pus adeziv CERESIT TERMOUNIVERSAL aplicat in „pieptane” s-a pus plasa de sticla si nu s-a dat decat o singura mana de adeziv peste placi. Din motive financiare dorim sa dam stratul al doilea de adeziv si amorsa (lavabila) anul viitor, in vara… credeti ca se poate deteriora peste iarna placarea aceasta, doar cu un singur strat de adeziv? Cati mp se pot acoperi cu un singur sac, la 80 mp polistiren folositi mi-au intrat cam 30 saci…Cu multumiti.


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Am dat o singura mana de adeziv peste placile de polistiren. Se poate degrada?

3 răspunsuri la “Am dat o singura mana de adeziv peste placile de polistiren. Se poate degrada?”

Salut cine ti-au pus polisterul nu ti-a explicat sigul ca trebuie sa mai dai chiar 2 miini daca vrei sa nu-ti intre apa,dar esti sgircit cred?

Zgarcit cu Austrotherm EPS80 de 12cm?
Avea unde sa faca economii, iti spun eu!

Desigur ca se va degrada dar, nu este o problema majora. Când vorbim despre degradare vorbim în primul an de degradare microscopica.
La anul, aplicați grund, unul sau doua straturi de adeziv.

În ce privește consumul, acesta este în funcție de particularitățile stratului suport. Ce da fabrica, nu se poate aplica în real. Estimativ, consumul este cam 2,5-4 kg/mp
Vă sfătuiesc totuși sa aplicați tencuieli decorative, nu vopsea lavabila.
Spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *