Categorii
Intrebari de la cititori

Cantitati materiale necesare pentru a ridica o casa

Buna! Casa mea va fi cu amprenta la sol de 96,1 metri patrati, suprafata desfasurata de 252 si Gabaritul de 9,5×12,3 metri. Intrebarea mea este cata caramida, cat lemn, cat fier si cat beton imi vor fi necesare pt a o ridica?
Va multumesc anticipat pt raspuns!


Intrebare de la Evo, pe adresa redactiei: Cantitati materiale necesare pentru a ridica o casa (caramida, fier, lemn, beton).

4 răspunsuri la “Cantitati materiale necesare pentru a ridica o casa”

Buna ,inteleg ca aveti un proiect daca ati dat aceste date , extractul de materiale il scoate-ti din proiect din desenele de executie .Pentru caramida din suprafata desfasurata scoateti golurile (usi ,ferestre)si aflati singur cati metri patrati de zidarie aveti.Pentru fier depinde ce va pus inginerul de structura ,lemnaria depinde cu vreti acoperisul…. .

Buna ziua. Cu cea mai mare placere discutam despre necesarul de materiale ,precum si multa alte detalii, daca doriti sa va construim noi casa. Cu stima, cavas. tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

imi trimiteti proiectul casei, si gratuit va fac calculele cu materialele necesare.
este necesar sa se vada grosimea peretilor, dispunerea si dimensiunile peretilor interiori, armaturile, pentru fundatie, elevatie, placi, stalpi si centuri.
in cazul in care doriti sa aveti o imagine reala asupra costurilor.
ma puteti contacta pe aduncaalex@gmail.com
Alexandru

UN PROIECTANT VA VA SPUNE PRINTR-UN PROIECT BINE PUS LA PUNCT NECESARUL DE MATERIALE,IAR UN CONSTRUCTOR BUN,PE BAZA PROIECTULUI, VA VA SPUNE PRETURILE NECESARE PUNERII IN EXECUTIE SI FINALIZAREA LUCRARII.

Cu respect,
maistru structuri Marian.
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo.com

NOI CONSTRUIM IN IASI SI IN ZONE LIMITROFE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *