Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cantitati materiale necesare pentru a ridica o casa


Buna! Casa mea va fi cu amprenta la sol de 96,1 metri patrati, suprafata desfasurata de 252 si Gabaritul de 9,5×12,3 metri. Intrebarea mea este cata caramida, cat lemn, cat fier si cat beton imi vor fi necesare pt a o ridica?
Va multumesc anticipat pt raspuns!


Intrebare de la Evo, pe adresa redactiei: Cantitati materiale necesare pentru a ridica o casa (caramida, fier, lemn, beton).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

marian in noiembrie 24th, 2014

Buna ,inteleg ca aveti un proiect daca ati dat aceste date , extractul de materiale il scoate-ti din proiect din desenele de executie .Pentru caramida din suprafata desfasurata scoateti golurile (usi ,ferestre)si aflati singur cati metri patrati de zidarie aveti.Pentru fier depinde ce va pus inginerul de structura ,lemnaria depinde cu vreti acoperisul…. .

cavas in noiembrie 25th, 2014

Buna ziua. Cu cea mai mare placere discutam despre necesarul de materiale ,precum si multa alte detalii, daca doriti sa va construim noi casa. Cu stima, cavas. tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Alexandru in decembrie 2nd, 2014

imi trimiteti proiectul casei, si gratuit va fac calculele cu materialele necesare.
este necesar sa se vada grosimea peretilor, dispunerea si dimensiunile peretilor interiori, armaturile, pentru fundatie, elevatie, placi, stalpi si centuri.
in cazul in care doriti sa aveti o imagine reala asupra costurilor.
ma puteti contacta pe aduncaalex@gmail.com
Alexandru

maistru structuri Marian=IASI in aprilie 19th, 2015

UN PROIECTANT VA VA SPUNE PRINTR-UN PROIECT BINE PUS LA PUNCT NECESARUL DE MATERIALE,IAR UN CONSTRUCTOR BUN,PE BAZA PROIECTULUI, VA VA SPUNE PRETURILE NECESARE PUNERII IN EXECUTIE SI FINALIZAREA LUCRARII.

Cu respect,
maistru structuri Marian.
0747.87.88.12.
foreman_construct_building@yahoo.com

NOI CONSTRUIM IN IASI SI IN ZONE LIMITROFE.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii