Categorii
Intrebari de la cititori

Cati metri cubi de caramida porotherm folosesc pentru parter?

Cati m3 de caramida porotherm 25/30 light folosesc pentru parter de 11/16 metri am radierul construit, am living 58 metri, 2 dormitoare 20 metri, bucatarie 20 metri si baie 10 metri.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Cati metri cubi de caramida porotherm folosesc pentru parter?

5 răspunsuri la “Cati metri cubi de caramida porotherm folosesc pentru parter?”

in jur de 60-65 M3 considerand ca nu se stie cate goluri aveti si ce innaltime a camerei.

Iar daca doriti o oferta pentru a executa zidaria . va satam la dispozitie la orice ora, la un pret ft pt ca se executa repede.

Desi pare ciudat,modul meu de calcul este clasic si simplu.Se masoara suprafata perete in m2.Se scad eventuale goluri de zidarie(usi,ferestre) tot la m2.
Se calculeaza suprafata unei caramizi vizibila la pereti.La totalul de perete se imparte totalul unei caramizi.Reiese un total de caramizi la bucata.
Aflati cate bucati de caramizi intra intr-un palet.Nu toate tipurile au acelasi numar.
Vedeti exact cate caramizi va trebuie echivalentul a cati paleti.daca aveti plus 10 caramizi este o.k.,daca aveti minus e o mica problema,dar o stiti deja si o puteti rezolva usor.
O alta problema este meseriasul.Daca sparge o caramida si nu o foloseste,ia masuri.S-ar putea ca la finele lucrarii sa ai o gramada de moluz constand in caramida,atunci e normal calculul 60-65 m3.(APROPO,CATE BUCATI DE CARAMIDA SANT IN 5 M3 ???)

raspuns261m de Caramizi 1 palet – 80 bucati si 5 metri cubi impartit la 1.53mc pe palet -3.26 paleti ori 80 bucati egal 260.8 bucati bine////

Cati metri de caramida de 300mm ar merge cu aproximatie la o Sa parter plus masarda de 9/12m?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *