Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma pentru constructie duplex in Bihor

Caut firma ce sa imi construiasca un duplex in sat Cordau (Bihor) de la A la Z. Ar fi bine sa aiba si proiect si sa se ocupe de autorizatii. Fiecare apartament din cele doua ale duplexului sa contina la parter bucatarie, living, baie, camara si camera tehnica, scara interioara, iar la mansarda sa aiba doua dormitoare, baie si un spatiu de depozitare sau dressing. Finisat exterior iar la interior cu sapa, gletuit si cu lavabila, instalatie electrica si apa canal. Caut variante ieftine dar bine facute (nu neaparat din caramida) astept oferte.


Intrebare de la Rares, pe adresa redactiei: Caut firma pentru constructie duplex in Bihor.

2 răspunsuri la “Caut firma pentru constructie duplex in Bihor”

Salut cauti o echipa bine echilibrata cu experienta si calificare in plus si ieftina? Ai gasit, nu consumam alcool nu fumam suntem seriosi si corecti avem proiectant si tot ce ne trbuie ne ocupam si de instalatii termice si sanitare,lucram rapid si bine. Tot ce doriti pentrucasa dv. Totol la cheie.
Numere de tel: 0725077204 si 0763507200 va raspundem la orice ora nu ezitati sa sunati acum este sansa dv.sa colaborati cu o echipa pentru tot ce va doriti
Cu respect Muşa Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *