Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma romaneasca sa-mi construiasca o casa in Norvegia

Buna ziua,
As dori o recomandare de firma de constructii (din Romania) care sa construiasca case in Norvegia (legal si cu toate autorizatiile necesare).
Va multumesc aniticipat.


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Caut firma romaneasca sa-mi construiasca o casa in Norvegia.

14 răspunsuri la “Caut firma romaneasca sa-mi construiasca o casa in Norvegia”

Curiozitate: de ce nu va angajati o firma de acolo (legal)? Cum ati crede ca s-ar descurca mai bine o firma din Romania?
Daca spuneati de o tara vecina, admiteam, altfel … nici o sansa!

Buna ziua domnule Alin.Dumneavoastra doriti un constructor care sa va construiasca o casa, sau doriti niste recomandari date de neprofesionisti ??.Va pot construi casa pe care o doriti . In acest sens, astept sa-mi transmiteti ; schitele din proiectul de executie a casei ; daca sinteti pregatit sa va ocupati de aprovizionarea cu materialele necesare constructiei la rosu ; daca echipa de mesteri trebuie sa-si caute locuinta sau nu pe durata lucrarilor, ce suma oferiti constructorului reprezentind manopera; aproximativ la ce data doriti sa inceapa lucrarile ; daca echipa de mesteri trebuie sa cunoasca sau nu limba norvegiana ; alte detalii pe care apreciati ca trebuie sa le cunoasca constructorul. Cu stima, CAVAS. tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna seara, sunt interesat de o colaborare cu dv, pt mai multe detalii contactati-ma la nr 0758529129. Va multumesc

Buna ziua,
Nu am primit un raspuns de la dv . Noi avem pe Franta 22 lucrari realizate . Avem experienta necesara . Noevegia poate insemna pentru noi o noua deschidere .
Va multumesc .

Buna dimineata intreprindere individuala din Covazna,am lucrat in Norvegia in Oslo la renovari case .am facut acoperisuri etc, in Obdal am construit o mica hala va pot trimite poze daca doriti cum sa facut hala,dar cunosc un roman si-a facut o casa in Obdal si a cumparat aproape toate materialele din Ronania, in ce zona a norvegei doriti sa construiti casa ma puteti contacta tel 0758859538 sau Email georgebaracut@yahoo.com

Buna ziua, suntem o firma din Harghita construim case din lemn tip Sandwich, si tip grrinzii cu nut si feder. Mai multe detali e-mail; gerendahazak@freemail.hu sau tel; 0744 207 743, daca aveti ceva plan ,proiect va rog sa trimiteti prin e-mail.
Multumesc cu stima!

Buna seara,
Pentru o eventuala colaborare
va rog sa ma contactati la nr de tel.0722305771.Firma Bolintin-Vale

Firma Monolit Bat SRL cu sediu in Bucuresti construeste case cu toate normele europene.Si dispune de toate autorizatile.Ne puteti contacta la num de tel 0037369995529 sau la adresa de mai-l.

Buna ziua,societate comerciala, din Harghita,avem experienta special in lemn de 23 de ani,am lucrat in Germania ,Franta, Italia, Spania daca trimiteti un proiect sau desen sa putem uita! emai ; gerendahazak@freemail.hu Tel; 0744 207 743. Multumesc,cu stima!

Buna seara , lucram prin franta si germania, daca doriti o firma care stie cum se lucreaza , si cu ce preturi , sunatima , +33750974669

Salut ALIN.Baietii au experienta pe Franta,huni au peste tot.Nu ai gasit papagali(fraieri) sa lucreze moca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *