Categorii
Intrebari de la cititori

Ce materiale recomandati pentru constructie casa cu pret redus?

Buna seara / ziua.
Am si eu o intrebare sau mai multe in legatura cu constructia unei case.
Momentan am proiectul si fundatia facute. Fundatia are cativa ani de cand e facuta. Amprenta e de 65 mp parter + mansarda.
M-ar interesa ce materiale ar fi mai potrivite pentru ridicarea ei mergand pe ideea de buget redus? (caramida, bca, lemn)
Si manopera pentru casa la rosu la ce pret este?
Constructia va fi in vecinatatea orasului Slatina, Olt, mai exact intr-un sat la 23 km departare.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Ce materiale recomandati pentru constructie casa cu pret redus?

9 răspunsuri la “Ce materiale recomandati pentru constructie casa cu pret redus?”

BUNA ZIUA. VA PROPUN SA STABILIM O INTREVEDERE, SA ANALIZAM PROIECTUL, SI DACA VETI DORI SA VA FACEM NOI LUCRAREA, VA OFERIM CEA MAI AVANTAJOASA SOLUTIE PRIVIND COSTUL MATERIALELOR SI MANOPEREI Custima, cavas. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna ziua,sunt din Stoicanesti-olt daca doresti o colaborare cu noi(ITI GARANTAM CA AVEM CELE MAI MICI PRETURI)ne poti gasi la 0740189710.CU STIMA TUDOR

Sunt doua posibilitati.Una ar fi sa folositi o constructie bazata pe stalpi de rezistenta de lemn si lonjeroane verticale si orizontale care creeaza un caroiaj in care se pune vata minerala de 100 de mm si apoi, pe exterior se aplica OSB de 8,0 -12 mm ,pe care se aplica polistiren de 100 mm, care dupa ce se protejeaza ci plasa din fibra de sticla, se acopera cu glet de exterior si culoare, dupa gust. In interior pe caroiajul din lonjeroane de lemn ( de 50/100 mm) se aplica rigips de 9-12 mm,dupa caz, peste care se trage glet de ipsos si culoare sau tapet, dupa caz. Functie de zona si de pretul cu care achizitionati lemnul pretul la gata va poate duce la cca. 20 000 de euro, cu conditia ca unele lucrari sa fie efectuate de dvs (structura scheletului de lemn, montaj vata si polistiren,fixare placi de OSB si Rigips etc.)A doua solutie ar fi sa faceti intreaga constructie din grinzi de lemn de 150/150 mm ,asezate pe orizontala unele peste altele ,dupa care in interior se fixeaza polistiren de 50 mm si rigips de 9 mm peste care se trage glet de ipsos sau se aplica direct tapet( tapetul este pe val acum!)in exterior se poate aplica,pe grinzi,o solutie de bitum in motorina si apoi daca mai aveti bani se pot pune scanduri profilate date cu lac venghe ( pentru design). Exterior se poate folosi si solutia de izolatie de vata minerala, in constructie ventilatata ,daca, mai aveti bani. In acest al doilea caz,functie de pretul la care achizitionati lemnul, puteti ajunge la cca. 30 000 de euro,la gata. Si in acest caz se pot reduce cheltuielile in cazul in care faceti unele lucrari ( ca cele din primul caz) in regie proprie.Pentru amanunte ma puteti contacta.Succes!

parerea mea este ca trebuie sa imbinati costurile cu executia unei case care sa raspunda unor cerinte de baza, adica rezistenta, confort, fiabilitate, construiti o casa.
consider ca aceste cerinte pot fi indeplinite la costuri minime realizand casa astfel:
-fundatie normala din beton armat -elevatie de minim 60 cm
-placa parter usor armata, izolata
-stalpi si centuri din beton
-zidarie din blocuri ceramice, sau BCA
-tavan parter pe grinzi de rasinoase cu izolatie fonica si termica
-etaj semimansardat, din lemn, cu structura: osb, vata minerala, folie anticondens, rigips la interior
-invelitoare de tigla metalica
– izolatie exterioara cu polistiren gr.5 cm
am construit asemenea casa, cu aceiasi amprenta, la gata, la pretul de 37000 euro in care s-au inclus si corpurile sanitare si instalatia de incalzire.
daca doriti, ma puteti contacta pe mail aduncaalex@gmail.com
Alexandru

Structurile uşoare din lemn pot avea probleme în ceea ce priveşte izolatia:
– FONICA
-TERMICA
-REZISTENTA
Acest lucru poate fi eficient eliminat cu ajutorul betonului si a cofrajului de armare NERVOMETAL
Structurile uşoare din lemn pot avea probleme în ceea ce priveşte izolatia:
– FONICA
-TERMICA
-REZISTENTA
Acest lucru poate fi eficient eliminat cu ajutorul betonului si a cofrajului de armare NERVOMETAL
Structurile uşoare din lemn pot avea probleme în ceea ce priveşte izolatia:
– FONICA
-TERMICA
-REZISTENTA
Acest lucru poate fi eficient eliminat cu ajutorul betonului si a cofrajului de armare NERVOMETAL
Structurile uşoare din lemn pot avea probleme în ceea ce priveşte izolatia:
– FONICA
-TERMICA
-REZISTENTA
Acest lucru poate fi eficient eliminat cu ajutorul betonului si a cofrajului de armare NERVOMETAL
Betonul se toarna direct pe structura de rezistenta a pardoselii , pe grinzile/căpriorii planseului folosind cofrajul pierdut numit NERVOMETAL
Se recomanda ca grosimea placi de compresie sa fie de 5 cm
Utilizarea NERVOMETAL este multipla in constructii precum pentru cofrajul permanent in placi ,plansee,sarpanta acoperis sau cimentari, ca montaj betonat pe perete, dale sau forjate, ca sustinere de mortar si tencuieli la fatade, acoperisuri si pereti sau ca suport de mortar ignifug. Este aliatul perfect pentru sistemele de grilaj(stud frame) si arhitectura modulara si industrializata.

Buna ziua! Caut echipa meseriasi seriosi cu toata logistica si utilaje necesare.
Anul acesta, incepand cu luna mai, intentionam sa construim o casa parter din caramida, compusa din 2 camere x 13,2 mp util + wc 3 mp (doar una din ele), o camera de 15,2 mp, o baie de 7 mp, o bucatarie de 16,8 mp si un living de 23 mp, holuri, aprox 24,5 mp, o terasa (care nu sunt ferm convins daca o vom face anul acesta) insumand 22 mp, totodata proiectul mai cuprinde un garaj si o camera tehnica de aproximativ 33 mp impreuna, cu beci sub ele de 2,4 m inaltime. Total fara beci 140 mp. Fundatia casei va fi de 110 cm + 60 cm, placa deasupra de 12 cm. Sunt interesat de un deviz pret estimativ la rosu manopera + materiale sau separat (inclusiv acoperisul integral si tevile )…Toata lucrare se va face in baza unui contract autentificat la un Notar Public, iar plata serviciilor se va face esalonat la finalul fiecarei etape. Mentionez ca santierul va fi in Judetul Olt, la 10 km de orasul Caracal. Solicit recomandari. Multumesc!
Adresa mail contact :  catamilitaru@gmail.com
P.S. Dispun de schita…

BUNA ZIUA,

INCEPAND DIN ACEST AN,2015,VOM INCEPE SA CONSTRUIM IN IASI SI ZONELE LIMITROFE ALE ACESTUI ORAS.
DISPUNEM DE AJUTORUL NECONDITIONAT AL UNUI DIRIGINTE DE SANTIER CU EXPERIENTA SI O CONDUITA PROFESIONALA IREPROSABILA.
PRETURILE INFORMATIVE CE VOR EVIDENTIA CALITATEA LUCRARILOR VOR FI:
LA ROSU:
-50 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE D-VOASTRA.
-150 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE NOASTRE.
LA CHEIE (NIVEL MEDIUM):
-150 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE D-VOASTRA
-350 €/M2-MANOPERA CU MATERIALELE NOASTRE.
VOM LUCRA NUMAI DUPA PROIECTE BINE STABILITE SI DETALIATE,CU UN NECESAR DE MATERIALE BINE PUS LA PUNCT,CE NU LASA LOC DE RISIPA,PASTRAND IN ACELASI TIMP SI CURATENIA PE PERIMETRUL SANTIERULUI.ACESTE ASPECTE LE PUTEM PROMITE SI NE VOM TINE DE CUVANT.

CU RESPECT,
MAISTRU STRUCTURI MARIAN.
0747.87.88.12.

Pentru plansee din lemn si otel,arcade si diferite forme geometrice,ignifugare si hidroizolatie recomand folosirea profilului Nervometal.
nervometal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *