Categorii
Intrebari de la cititori

Ce pardoseala sa pun in bucatarie? Evit parchetul

As dori un sfat in ceea ce priveste pardoseala in bucatarie. Bucataria mea este micuta 2.85 x 2.55. Am vrut sa pun parchet, dar am fost sfatuita sa evit parchetul deoarece in bucatarie exista riscul sa se umfle. Ca sa raman in tonul parchetului am ales din Dedeman placi ceramice sande natural gen parchet, dimensiuni 20.5 x 61.5. Astea se pot monta gen caramida? Ce tip de distantier se foloseste la montaj? Placile nu se imbina perfect pentru ca marginile sunt usor rotunjite. Nu as vrea sa le distantez prea tare ca sa nu pierd tenta de parchet. Culoarea chitului dintre rosturi am ales caramel. Credeti ca am facut o alegere buna? Multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Ce pardoseala sa pun in bucatarie? Evit parchetul. Am ales placi ceramice de la Dedeman.

2 răspunsuri la “Ce pardoseala sa pun in bucatarie? Evit parchetul”

De fapt, o data ce ati cumparat materia prima, intrebarea „ce sa montez” devine redunanta 😀

Daca placile cumparate nu se pot apropia la 2-3mm inseamna ca nu sunt rectificate si va puteti lua gandul de la imitarea parchetului. Va trebui sa stabiliti astfel un rost convenabil si distantierele corespunzatoare.

Eu as fi optat pentru parchet insa, mai ales fiind o suprafata mica, puteati investi in unul de calitate, triplustratificat si de trafic intens.

Bucataria este unul din cele mai folosite spatii din casa si, cu exceptia verii cand recele de jos nu este deranjant (pentru majoritatea persoanelor), primavara, toamna si iarna ai prefera sa simti ceva mai neutru, daca nu chiar calduros 🙂

buna ziua.as dori sa imi amenajez o bucatarie care are suprafata 4pe 4m si as dori sa imi iau o mobila pe rosu .ce gresie si faianta trebuie la mobila rosie.si cum imi recomandati so decorez.multumesc pt ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *