Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte de la arhitecti, cat m-ar costa proiectul acestei case?

Buna ziua, ma numesc FLORIN si la anul in vara as dori sa incep constructia unei case cu mansarda. Acum eu muncesc in Italia si as avea la dispozie cam 15000 de euro ptr constructie la rosu plus tabla sau tigla (nu stiu care este mai ieftina). As dori, daca se poate, sa primesc email de la firme de constructii, arhitecti cu preturi aproximative, cu costurile unei case construite de ei sa pot face o comparatie. Casa as dori sa aiba cam 80 mp utili amprenta la sol, living, bucatarie, baie servici, debara, iar la mansarda trei dormitoare plus baie cu dus, dormitorul principal sa aiba si balcon. De la arhitecti as dori sa stiu cat m-ar costa proiectul casei. Adresa de email este pintflo@yahoo.com, Va multumesc.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Doresc oferte de la arhitecti, cat m-ar costa proiectul casei?

11 răspunsuri la “Doresc oferte de la arhitecti, cat m-ar costa proiectul acestei case?”

Buna , domnule Florin eu mi-am construit casa anul trecut , proiectul va costa in jur de 1200 € plus avizele si autorizatia cam alti 500 €, dupa aceea 7-8000 € sa iesiti cu fundatia la cota 0 …. .

domnule Florin,niciodata si nimanui sa nu dezvaluiti de ce suma dispuneti pentru a construi ceva pentru ca sunt destui „constructori” si”proiectanti” care sa se incadreze la suma pe care o aveti.La marimea casei de care vorbiti proiectul nu ar trebui sa va coste mai mult de 3000ron cu tot cu avizele si autorizatia,12000ron fundatia cu tot cu placa turnata.Cand aveti d facut o lucrare faceti licitatie cu mai multe echipe de muncitori care sa va dea un pret ,vorbiti cu ei ,luati referinte pe unde au lucrat si in general sa fiti un om informat cand vorbiti despre lucrarea respectiva, altfel nu va ajung nici 100000 de euro pentru casuta d-voastra.
UN OM CARE TOCMAI SI-A INDEPLINIT VISUL[CU AJUTORUL DOMNULUI] DE A AVEA O CASUTA .SA AVETI CURAJ SA PORNITI LA DRUM SI SA VA VEDETI VISUL IMPLINIT!

BUNA SEARA Proiectarea o facem cu pretul de 4-5euro\mp.UNDE FACI CASA?Cu 15000euro, la rosu ,manopera +mat nu cred ca te te incadrezi la aceasta suprafata.Daca faci casa ,,cu ce este mai ieftin”[tabla CARETA 17 lei\mp],bca170lei\mp,fier cat mai putin si subdimensionat,si daca faci tu casa sigur te incadrezi in aceasta suma.Personal cel mai mic pret pe mp la rosu construit a fost de 110euro\mp la o casa dreptunghiulara,P+M,acoperisul in 2 ape,dar tabla a fost cumparata de proprietar,si cu mentiunea ca am facut-o in continuare pana la cheie,si acest aspect contand la acest pret\mp.3000 lei proiectare+avize+autorizare?poate la sat,la oras in nici un caz.Cu alesul este o vorba ,,alegi pana culegi”. Pentru mai multe detalii pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

am uitat sa specific,casa va fi la tara,15000 doar pretul materialelor,ptr domnul Marian,totusi cred ca 7-8000 doar fundatia este enorm.

Iti pot face legatura cu un arhitect care face proiect cu 1500 lei.si asta pentru bucuresti.avizele ma costa 800 lei.

Buna,
Depinde de zona in care construiti, dar va spun cum am facut noi. Sapaturi pt fundatie (adancine 90 cm, lat de 40 cm). Apoi urmeaza temelia (Inaltime de 1 m, lat de 25 cm). Apoi placa 10 cm. Noi am facut doar pe un nivel.
Pret beton 220 lei/mc pt un beton de 200. Calculati singur necesarul de beton. Plus fierul si accesoriile necesare, lemn pt cofraj, piatra sub placa, manopera. Undeva la 7000 euro cred si eu.

Domnule Florin , revin in va spune ca pe mine fundatia m-a costat 7100 € materialele ,manopera 3500 € la o amprenta la sol de 92 mp.. tot betonul pentru fundatie l-am luat de la statie , nu am facut nici cea mai mica modificare fata de proiect , este adevarat uni spun ca e prea mult fier , ca e prea gros …. Eu v-as indemna sa dati drumul la un proiect cu toate detaliile pana si necesarul de materiale sa vi l faca inginerul structurist, dupa aceea in baza planurilor de executie puteti cere oferte de la constructori . Sunt constructori care au si cofraje ,schele…, dotati cu ce le trebuie , alti nu trebuie sa la inchirieze ,alte costuri .VA DORESC MULT CURAJ , PUTERE DE MUNCA SI TOT CE VA DORITI . DUMNEZEU SA VA AJUTE .

Fara planuri nu aveti cum sa stiti , va trebuie un necesar de materiale , cand il aveti o luati din depozit in depozit si cereti oferta de pret.dumneavoastra in acest moment stiti ca ati dori sa contruiti o casa doar in imaginatie , pana nu pune-ti totul pe hartie nu aveti nici un raspuns concret.

Va recomandam sa va aruncati o privire si pe site ul nostru la rubrica proiecte case. Va garantam ca vom face proiectul in asa fel incat sa va incadrati in suma stabilita. De asemenea tinand cont ca dvs. sunteti in straintate va putem ajuta si la obtinerea autorizatiei si avizelor in numele dvs. Mai multe detalii va vom oferi in momentul cand va veti hotari si de asemenea veti gasit multe lucruri utile pe site.
Vreau sa va mentionez ca avand un proiect facut economic si in acelasi timp cu simt de raspundere puteti economisi mii de euro in timpul executiei.
Ca si sfat nu alegeti cele mai ieftine proiecte pentru ca acele proiecte va asigur ca sunt facute in graba fara sa se tina cont de optimizarea de materiale-de aici rezultand cantitati cu 20-30% in plus la beton sau la armatura.
Toate cele bune si Sarbatori Fericite!
smarthomeconcept.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *