Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Exista diferenta de pret intre o casa parter + mansarda si una parter plus etaj?


Buna ziua,
Vin in intampinarea dumeavoastra cu o intrebare la care inca nu am gasit un raspuns concis pe forum. Doresc sa construiesc o casa in zona de Sud a Capitalei (ilfov).
In calcularea pretului la rosu pentru o casa P + M cu amprenta de 8×9 (72mp) cum se calculeaza tinand cont ca mansarda are pe laturi h=1.9m, mentionez ca aceasta nu iese in consola, un singur balcon pe fata de 4.5 m este o casa „simpla” cu un acoperis in 2 ape. De ce intreb? Pentru ca am observat (poate gresesc) ca nu este diferenta la calcul intre P+M si P+1.
Astept raspunsurile dumneavoastra, pentru a avea un punct de plecare in vederea negocierilor de pret cu eventualii constructori.
Va multumesc.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Exista diferenta de pret intre o casa parter + mansarda si una parter plus etaj?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

mocanu in noiembrie 22nd, 2014

Buna ziua,

Preturile pot fi apropiate dar nu egale , doar in conditia in care acoperisul va avea o panta foarte mica si sa fie foarte simplu . Asta este valabil la casele din lemn . La casele de zidarie cu placi peste fiecare nivel , diferenta este mare .
Finitiile la o casa mansardata sant mai grele in comparatie cu etajul .
In cazul dv , daca pe laturi aveti 1.9 m , eu cred ca este suficient pentru a nu jena . Daca face-ti mansarda , sante-ti obligat sa aveti panta acoperisului de peste 30grade , deci un acoperis mai mare . Daca face-ti etaj , casa va fi mai inalta pe laturi si veti avea mai multa suprafata de fatada . Un acoperis poate rezista peste 40 ani, dar o fatada , nu .
de la 1.9 la 2.4 sant 0.5mx aprox 50ml pereti =25mp pereti in plus .
Nu poate fi difereta mare .

Nu se poate da o cotatie de pret reala , fara a se vedea proiectul .
Cu stima Ec Gigi Mocanu
0040722235456
magicconstruct.ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii