Categorii
Intrebari de la cititori

Pret total constructie mansarda din lemn

Buna ziua. Vreau un pret total pentru o mansarda din lemn, casa are L=11.2 l=9,6. Inaltimea in pod e de 2,5 m. As dori pe lateral sa ma ridic cu 1-1,3. Va multumesc.


Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Pret total constructie mansarda din lemn.

16 răspunsuri la “Pret total constructie mansarda din lemn”

Buna ziua
Dnu Claudiu mansardarea 11,2 ori 9,2 va coasta 3000 euro.
rog detalii 0769443235
cu respect iosif

buna ziua as fi interesat sa va sa execut mansarda pe care o doriti as putea sa va ajunga 40 lei m2 de de asteriala dar pt un pret concret as dori sa vad o schita ofer garantie calitate si seriozitate daca doriti puteti sa cntactati la tel 0760883255 pt mai multe informati va multumesc

Buna ziua,
In ce locatie santeti ?
Nu inteleg cum poate oferii cineva un pret fara sa cunoasca nici un detaliu .
Banuiesc ca-i doar pentru a agata clientii si apoi incep compliatiile .
Un pret ireal inseamna non=calitate .
O mansarda nu este ca o casa . La o casa poti alege varianta permanenta sau de vacanta , lacare poti reduce calitatea izolatiei . fiind de vacanta , faci o investitie mai mica si ai cheltuieli cu incalzirea mai mari , dar in timp .
La o mansarda , izolatia trebuie sa fie buna in ambele cazuri , Iarna poti incalzii , dar ce faci vara , cand cred ca este cel mai folosita .
Uitati-va pe site-ul meu Portofoliu , Casa Campina si o sa vedeti o casa destul de mare , parter , etaj + mansarda , si media pe timpul iernii la consumul de gaze este de 100 eur / luna .
Casa Miuler ,Franta , dar intr-o zona similara cu noi , are peste 250 mp si nu are decat un chemineu de 10 kw in living .
Astea sant case bine izolate .
Preturile sant aproape constante la toti constructorii seriosi . Depinde de cat doriti dv sa investiti in aceasta mansarda . In functie de asta , impreuna cu constructorul gasiti solutiile cele mai bune .
Va doresc succes ,
Cu stima Ec Mocanu 0040722235456
magicconstruct.ro

Buna dm, Claudiu ,suntem o societate comerciala din Harghita construim case din lemn
aven si inginer,daca aveti un desen sau proiect sa putem face un deviz,va rog sa trimiteti email. gerendahazak@freemail.hu Multumesc cu stima!

As dori sa aflu cat ar costa – Transformarea podului in mansarda – amprenta 36 mp acoperisul intr-o apa. Manopera si/sau materiale.

Bună. Cât ar costa o mansardare din lemn de aprox 50mp cu scară exterioară…2 camere și un hol….Rog un pret informativ. Mulțumesc.

Bună ziua am o căsuță construcție 5/5m aș dori să o masardez măr interesa sa discut cu dumneavoastră despre proiect și preț

Buna seara,ma intereseaza un pret ptr. o mansarda gata ridicata dar neterminată. Adica, parterul este facut, dar etajul nu. pe aproape jumătate, este placat cu scândură, si inchis, iar pe cealaltă jumătate nu e facut nimic nu are scândură pe jos, nu sunt pereții făcuți doar dulapii de la casa se vad si tabla de la acoperis, loc de geam facut dar blocat cu scândură, iar sus se vede tabla de la acoperis. este izolata doar partea de jos unde sunt grinzile cu vata minerală in rest nimic izolat doar exterior, ma intereseaza un pret ptr terminarea mansardei. Doresc sa mai specific ca livingul de aproximativ 15 metti înalt pana spre etajul de sus si as dori să-l închid, adica deasupra lui sa mai fac o cameră. Astept un raspuns. Multumesc

D na Camelia, pretul depinde f mult si de calitatea materialelor dar si de configuratia mansardei , conform proiect , cred ca avand proiectul in fata si la locatie putem discuta real . in rest ne dam cu parerea pe net !! cu stima ing Mihai C tel 0768891705

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *