Categorii
Produse design exterior

Sfaturi pentru la primavara: amenajarea gradinii

1 Kavala poligonala


Gradina e un spatiu de care te poti bucura in foarte multe feluri: fie te prinde gradinaritul si ai cateva ore pe saptamana in care uiti de job, de program si de stres si te concentrezi pe intretinerea plantelor tale, fie devii gazda pentru majoritatea petrecerilor in serile de vara, cu familie, toti prietenii, o masa buna si un pahar de vin…

In ambele cazuri, ai nevoie de o gradina frumoasa. Si pe langa flori si pomi, mai ai cateva variante de a imbunatati aspectul gradinii. Iata cateva idei de elemente din piatra naturala care iti pot scoate din anonimat gradina:

1. Aleile de piatra

Aleile de piatra naturala rezista mult mai bine iar in timp, piatra naturala isi poate imbogati aspectul, ajungand sa fie integrata perfect in decor. Daca te gandesti la piatra poligonala, gasesti foarte multe tipuri de culori si texturi cu care poti lucra, pentru a ajunge la atmosfera pe care ti-o doresti.

Bineinteles, poti alege si piatra cubica – daca vrei un aspect mai ordonat al gradinii. Si aici ai multe variante de culoare: rosu, gri, alb, in functie de materialul ales.

2. Accesorii de gradina

Potrivit intr-o gradina bogata in plante ar mai putea fi un accesoriu – te-ai putea gandi la o bancuta de piatra, o statueta care sa completeze stilul gradinii, o mica fantana arteziana sau o fantana pentru pasari. Adaugi astfel un pic de farmec in plus gradinii.

3. Cuptoare / gratare de gradina

Daca vrei sa adaugi o nota rustica si familiala petrecerilor tale in aer liber, poti planifica si un gratar sau un cuptor placat cu piatra naturala. Alegerea unui cuptor sau al unui gratar din piatra naturala inseamna ca vei putea gati oricand la foc de lemne!

Vara sanie si iarna… accesorii de gradina!

In caz ca ideile de mai sus va inspira si ati inceput planificarea reamenajarii gradinii, va recomandam showroom-ul celor de la Rock Star Construct! De Black Friday, veti putea cumpara peste 30 de produse la preturi reduse masiv. Va puteti inscrie aici (link inactiv) pentru a afla primii care sunt materialele ce vor fi parte din oferta campaniei.

Un răspuns la “Sfaturi pentru la primavara: amenajarea gradinii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *