Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Top Stil Virginia srl, Brasov, Zarnesti


Compania noastra are o experienta de 11 ani in productia de mobila si componente de mobilier personalizate sau de serie pentru sectorul rezidential si comercial.
In primul rand suntem singura societate din estul Europei care produce lavoare din sticla si una din cele mai mari din Europa, fiind un furnizor de incredere pentru mari case de design.
Deasemenea pentru partenerii nostrii producem lavoare si chiuvete finisate cu ciment ecologic, usi de mobilier finisate cu ciment ecologic, oglinzi, mese din sticla, cadite in orice dimensiune si cabine de dus.
Toate produsele noastre se remarca printr-un inalt grad de personalizare, calitate si functionalitate.
Deasemenea suntem o societate inovatoare in domeniul materialelor si tehnologiilor folosite, ultima inovatie a noastra fiind SOLOECO, cimentul ecologic. Soloeco se poate aplica pe orice material suport(lemn, sticla, plastic, carton, metal, polistiren, cauciuc etc), se poate colora in orice nuanta, este impermeabil, flexibil, transpirant, rezistent si ecologic.


Date contact Top Stil Virginia srl, Brasov, Zarnesti
Persona contact: Roiu Alina
Adresa: Aleea Uzinei nr 1, Brasov, Zarnesti
Mail: topstilvirginia@gmail.com
Telefon: 0721856426

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii