Categorii
Intrebari de la cititori

Am proiectul si caut constructori pentru casa 60 mp langa Iasi

Salut, in anul 2015 vreau sa incep langa Iasi constructia unei case cu amprenta la sol de 60 mp. Am proiectul facut. Caut constructori seriosi care sa poata face un deviz de lucrari. Multumesc.


Intrebare de la Sebastian, pe adresa redactiei: Am proiectul si caut constructori pentru casa amprenta 60 mp langa Iasi.

14 răspunsuri la “Am proiectul si caut constructori pentru casa 60 mp langa Iasi”

BUNASZIUA DOMNULE SEBASTIAN. PENTRU A VA PREZENTA O OFERTA DE PRET MANOPERA LA ROSU, ROG TRIMITETI SCHITELE DIN PROIECT, LA ADRESA cavas33@yahoo.ro DACA NU AVETI POSIBILITATEA SA LE TRIMITETI, ROG CONTACTATI-MA LA TEL; 0745315725 PENTRU A ANALIZA DETALIILE. PROBABIL VA VOI PREZENTA CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA, Cu stima CAVAS.

Buna ziua.
Daca doriti sa aveti o casa bime executata si cu toate cerintele din proiect executate si cu o firma cu scule profesionale nu ezita sa trimiti o schita la adresa de email bostanradu@yahoo.com si va pot da un deviz corect cu material si manopera pentru a putea alege pe cel mai bun.Noi suntem o firma de constructii mai mica dar cu toate sculele necesare si mijloace de transport.putem discuta si negocia exact ca si o echipa de meseriasi.va multumesc anticipat de intelegere.

Buna seara, va putem face casa, la rosu cu 25e/mp manopera sau 85e/mp manopera si materiale, suprafata desfasurata.Pentru un calcul exact, trimiteti proiectul/schita pe care o aveti la cristis2003@yahoo.com sau sunati ma si discutam.0764656561.Multumesc

Buna ziua! Pentru a va face un deviz de lucrări corect ar trbui sa ne Trimiteți schița casei pe mail:mondialconstruct@yahoo.com sau ne putem auzi la tel: 0741355399! In general la o construcție simpla (casa) de 60 mp manopera ar costa cam 10 mii lei! Pt alte detalii ne puteți contacta la tel de mai sus! Sau lăsați mesaj pe mail si va contactam noi! Cu deosebita stima, Ciprian Trifina

Buna …. domnule Sebastian … dumneavoastra va trebuie devizul pentru situatii de lucrari sa-u si pentru materialele care sa le folositi la constructiea casei . noi ca firma va facem constructiea la rosu cu 25 de euro pe. mt. fara tva daca vreti si factura trebuie sa aplicam si tva.ma puteti contacta pe numarul de telefon 0742893602. sau lasati mesaj pe mayl.Cu respect Georgel

Buna ziua.
Pentru o oferta clara ne trebuie proiectul.( pentru a intocmi un deviz oferta.)
Daca aveti posibilitatea sa-l trimiteti prin e-mail ( sto.instal@yahoo.com) sau sa ma contactati tel.(0753872634)pentru a ne intalni si purta o discutie.
va multumesc!

Buna ziua
La 25 de euro/mp va pot livra eu lucrari sub antrepriza binenteles daca aveti oameni care au viteza posibil sa va incadrati in pret.

Companie cu o vasta experienta in domeniul constructiilor din lemn, cu un un bogat portofoliu de clienti, realizam toata gama de constructii din lemn, foisoare, pergole, case de vacanta, case de locuit permanent, cladiri de interes public, hoteluri, spatii comerciale.
Persoana de contact: Rosu Bogdan , telefon:0735307958, e-mail:Bogdan@redcons.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *