Categorii
Intrebari de la cititori

Am proiectul si vreau in 2015 sa ridic un duplex in Timisoara

Buna ziua. In primavara lui 2015 doresc inceperea constructiei unui duplex compus din parter si etaj situat in Timisoara.
Va rog cateva adrese de mail pentru a va trimite proiectul si pentru a-mi face un calcul estimativ al lucrarii. Multumesc.


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: Am proiectul si vreau in 2015 sa ridic un duplex (parter si etaj) in Timisoara.

15 răspunsuri la “Am proiectul si vreau in 2015 sa ridic un duplex in Timisoara”

Buna ziua stimate domn. Pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei la rosu, rog comunicati-mi schitele din proiect pe adresa cavas33@yahoo.ro tel; 0745315725. Probabil va voi prezenta cea mai avantajoasa oferta. Cu stima, CAVAS.

Doresc sa imi construiesc o casa din lemn rotund in Moeciu, amprenta in jur de 50 mp , parter si mansarda in care sa fie 2-3 dormitoare, daca ma poate ajuta cineva cu oferte sau cu sfaturi, v-as fii recunoscator

Buna ziua ,. Suntem din Arad , si București .

Executam lucrari , nu numai in romania ci si in franta , Germania si Austria .

Daca doriți un deviz , trimitetim proiectul dnv , si noi va vom trimite un termen cu cat posibil mai scurt si un pret ” negociabil” .

Trimitenine proiectul pe :
Constantinescu_011@yahoo.com

Multumin.

BUNA ZIUA ,SUNTEM O FIRMA CU PESTE 15 ANI EXPERIENTA IN CONSTRUCTII IN TARA SI IN STRAINATATE .DACA DORITI SA VA FACEM UN DEVIZ DETALIAT SAU UNUL PER TOTAL, TRIMITETIMI VA ROG COPII DUPA PROIECT PE ADRESA. gmggabconstruct@yahoo.ro .va multumim.

Daca nu ati gasit inca oamenii potriviti pentru executia imobilului dorim sa venim si noi cu o oferta de pret daca doriti sa ne trimiteti proiectul pe email marin.constructii@yahoo.ro sau contactatine la nr 0724837993

Multumim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *