Categorii
Intrebari de la cititori

Am un apartament la parter. Cat ma costa sa fac doua balcoane?

Buna seara! Vad ca aici sunt intrebari despre lucrari serioase, constructii de case, asa ca imi permit cu riscul de a parea ridicola sa pun o intrebare. Achizitionand un apartament la parterul unui bloc de 10 etaje, as dori sa fac doua balcoane (la etajele superioare sunt si din cate am inteles as putea). Cat m-ar costa ridicarea lor, cu mentiunea ca unul va fi de aproximativ 8 metri iar celalalt de 4m/80-90 cm?


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Am un apartament la parter. Cat ma costa sa fac doua balcoane?

25 de răspunsuri la “Am un apartament la parter. Cat ma costa sa fac doua balcoane?”

Este complicat sa furnizezi un pret, in conditiile in care nu exista un proiect. Am mai avut multe astfel de lucrari si proiectantii au intocmit proiecte mult diferite in ceea ce priveste fundatia acestor inchideri de balcoane.Acest fapt conduce la diferente mari de pret.
Consider ca mai bine, pentru informarea dumneavoastra este sa executati proiectul inchiderii acestor balcoane, proiect ce va fi baza de intocmire a unui deviz.
Totusi va voi intocmi un deviz. Va rog sa imi trimiteti adresa de mail.
adresa noastra este aduncaalex@gmail.com

Buna ziua,se pot construi cele doua balcoane,dar mai intii aveti nevoie de un proiect intocmit,apoi de o autorizatie de construire,dupa care noi constructorii vom intocmi un deviz de oferta in baza documentatiei primite pe mail,si in functie de acestea veti alege constructorul.Domnul Alexandru,colegul de breasla,se cam grabeste cu devizul.Mai intii,trebuia sa vada locatia,sa observe conditiile ce se impun acolo,dupa care se poate gindi la rezolvarea problemei.

Domnul Florian are dreptate . Planurile si Autorizatiile (si tot ce tine de birocratia sistemului)va vor costa mai mult decat constructia in sine.Daca aveti nervi de otel si bani de cheltuit ptr. a mai adauga cativa mp (12 in cazul acesta)constructiei dumneavoastra va ajunge sa coste datorita a ceea ce v-am expus mai sus mult peste media pe mp de constructia (uneori chiar de 3 ori ) si asta se face si cu acordul vecinilor (vecinatatilor) deci…., dar din experientele mele multi s-au lasat pagubasi. Tocmai de aceea pretul unui apartament la parter este mai mic , uneori si din cauza aceasta, fiindca sunt apartamente care din proiectare nu au balcon propriu.

buna ziua va rog sa va duceti sa va interesati de tot ce inseamna acte cat va costa si daca doriti constructia ne putem intelege la un pret bun eu am mai facu pentru mai multe detali 0722148503

buna ziua si la multi ani!
Pentru a reliza ceia ce doriti .trebuie sa urmariti cativa pasi importanti
1 in primul rand sa aveti parerea oficialitatilor prin eliberarea unui

In primul rand trebuiesc planurile si autorizatia. Ca plata cu manopera si materiale custa 2000 euro bucata. Daca aveti nevoie de mine 9722500872 este nr meu de tf.

BUNA ZIUA
Daca sunteti din Bucuresti ne putem intalni si discuta la fata locului,este cel mai bine asa.atuci discutam si pasi care trebuie urmati si pretul.
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Buna ziua,
o intrebare pentru Dana , care a pornit acest dialog : care variant de lucru a ales? mai précis a ales pe cineva dintre cei care si-au oferit serviciile?

multumesc anticipat pt.raspuns,
Elena

Ma intereseaza o firma/persoana care se poate ocupa de obtinerea autorizatiei de constructie pentru un balcon deja construit in Bucuresti S3.Multumesc pentru orice sugestie pentru acest subiect.

Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru constructia unui balcon la parter, pentru o garsoniera. Din cate stiu, spatiul permite constructia acestuia.
Este prima oara cand ma implic intr-o astfel de organizare.
Am auzit de situatia in care locatarii nu sunt de acord, din cauza anumitor motive, desi in cazul meu nu deranjeaza pe nimeni.
Astept raspunsul dumneavoastra privind pasii necesari amenajarii acestei constructii.
O zi buna!

Buna ziua
Am construit un balcon fara autorizatie am platit amenda de 1000 lei si vreau sa intru in legalitate in sec.3.Ma intereseaza o persoana care se poate ocupa de obtinerea autorizatiei.Multumesc

Caut pe cineva care sa stie sa construiasca un balcon la parter in cluj nr meu este 0749-46-99-33.

caut pe cineva care sa ma indrume catre obtinerea tuturor documentelor pentru construirea unui balcon la parter. Actualmente detin doar certificatul de urbanism.

Avem un apartament la parter, blocul este prevazut cu un pervaz lat de 60cm, lungimea ar fi de 7m, in zona Cantemir, Oradea. As fi interesata cat costa documentele, aproximativ. Va multumesc!

Buna ziua,

Caut un colaborator care sa ma indrume (contra cost) pentru obtinerea autorizatiei de constructie a unui balcon la parter, in rand cu celelalte balcoane existente. Blocul este situat in sectorul 2 Bucuresti, si pana acum am obtinut doar certificatul de urbanism.
Am nevoie si de o oferta din partea unui constructor.
Nu ezitati sa ma contactati la nr meu este 0,7,4,5,4,2,7,3,6,1

Multumesc.

Buna seara sunt din Braila si ma intereseaza constructia la parter à unui balcon de 1,96/10m imi poate spune cineva in jur de ce suma ma ajunge. Va multumesc

Buna ziua. Sunt din Targu Mures si m-ar interesa construirea unui balcon la parter. Am fost la primarie si mi s-a zis ca am nevoie de un proiect initial in urma caruia ei elibereaza certificatul de urbanism. Aici deja m-am inpotmolit pentru ca nimeni nu se ocupa cu proiectii atat de mici. As vrea sa stiu daca exista vre-o firma care se ocupa de toata acestea .Multumesc

Am revenit cu informatii. (Bucuresti)
Am certificatul de urbanism de la primarie pana acum.
Ca sa primesc autorizatia de constructie tot de la primarie trebuie sa completez dosarul cu mai multe acorduri.(de la: ITC. mediu, gaze, alimentare apa,canalizare,electrica,salubritate,executantul reabilitarii blocului…plm=etc)
Fiecare acord se da in baza unui dosar cu acte stabilit de cei enumerati mai sus.
Ex. Cererea de acord la ITC trebuie sa contina:
-certificat de urbanism
-memoriu tehnic
-plan de situatie cu amplasamentul obiectivului
-planse cuprinzand solutii constructive propuse
-expertiza tehnica (locala sau totala cladire) -din cauza asta nu se trece mai departe cu obtinerea autorizatiei
-copie CI
Practic trebuie sa luati legatura cu un arhitect, administratia blocului si cu cei care fac expertize tehnice.
Trebuie sa verificati daca mai exista cartea tehnica a blocului cu tot ce presupune aceasta, la administrator.

Toti mi-au spus ca de la jumatatea anului 2016, cei de la ITC (Inspectoratul Teritorial in Constructii) nu vor sa mai ofere solicitantilor acorduri chiar daca dosarul este complet. Au precizat ca sunt foarte multe dosare in justitie de judecata cu acestia pentru acest motiv, si ca este bine sa mai astept un pic sa se clarifice situatia, altfel risc sa cheltuiesc bani multi si sa nu rezolv nimic.

Coturile totale pentru un balcon sunt estimate undeva la 10.000 ron ( acte, materiale, manopera) ..asta daca se accepta expertiza locala.

Daca este careva care deja a primit autorizatia de constructie, sau o primeste in perioada urmatoare sa ne anunte si pe noi!

Multumesc anticipat.

Daca cineva a intalnit o situatie similara, mi-ar prinde bine sa stiu mai multe informatii. Am un balcon la parter construit de vechiul proprietar fara autorizatie prin 1990. Este construit pe sistemul mai vechi ( fara piloni, cu zid la baza) si nu am demarat inca solicitarea de autorizatie, insa in curand se va anvelopa blocul. Are cineva idee ce se va intampla cu balconul in acest caz? O alta intrebare, ce se intampla daca il daram pur si simplu, am nevoie de autorizatie de demolare avand in vedere ca nu este autorizat? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Doresc să-mi construiesc un balcon la parter în Cluj_Napoca, am autorizație de construcție dar nu găsesc constructor. Cunoaște cineva o firmă în Cluj ce se ocupă de astfel de construcții? Vă mulțumesc.

Buna ziua. Locuiesc la parter in Bucuresti si desi imi doream un balcon nu se putea deoarece pe acel traseu era teava de gaze. Ieri, furnizorul a schimbat traseul acum existand posibilitatea construirii unui balcon. Mai este cineva pe aici care se ocupa cu asa ceva si cum va contactez?

Buna ziua.
Doresc si eu pe cineva sa se ocupe de obtinerea autorizatiei de construire pentru un balcon la parterul uni bloc din sectorul 3.
Multumesc

Bună dimineata! Locuiesc in sectorul 4, doresc sa construiesc un balcon la parterul unui bloc, in rând cu celelalte existențe. Caut pe cineva care sa se ocupe, contra cost pentru obținerea tuturor autorizațiilor. Va rog sa ma contactați la numarul: 0724420049, multumesc

Buna ziua Am si eu o intrebare:
Doresc sa contruiesc un balcon la parterul blocului si vreau sa stiu daca primesc autorizatie pt al face sub balconul de la etajele de mai sus si prelungit pe inca o camera mai exact pe bucatarie.
Balconul doresc să-l fac suspendat nu o sa atingă solul si deschis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *