Categorii
Intrebari de la cititori

As dori cateva detalii pentru construirea unei case (ce caramida sa folosesc etc)

Buna seara, ma numesc Stefan si as dori ca la anul sa-mi construiesc si eu o casa parter si mansarda. M-ar interesa si pe mine mai multe detalii: ce caramida sa folosesc pentru exterior si interior, ce grosime sa aiba peretele de interior, ce inaltime sa aiba o camera la curat, ce latime sa aiba o scara de interior. Va multumesc.


Intrebare de la Lucica, pe adresa redactiei: As dori cateva detalii pentru construirea unei case (ce caramida sa folosesc etc).

6 răspunsuri la “As dori cateva detalii pentru construirea unei case (ce caramida sa folosesc etc)”

Salut,
toate informatiile solicitate de tine se regasesc in detaliile cuprinse in documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de constructie, grosimea zidurilor interioare este de asemenea data de structura de rezistenta a cladirii. Ceea ce trebuie este doar sa-ti expui doleantele unui proiectant care impreuna cu structuristul vor gasi solutiile optime pornind de la structura geo a terenului pana la regimul de inlaltime stipulat in certificatul de urbanism.Daca esti in judetul Prahova noi putem sa te scutim de toate grijile privind documentatia, avize, proiect, aprovizionare cu materiale,instalatii,constructie la rosu si la cheie.Pentru a face un calcul aproximativ (daca ai o casa P+M) inmulteste numarul de mp cu 150 euro daca vrei o casa la rosu si cu 300 euro daca o vrei la gata (dotarile interioare la nivel de pret low). pentru mai multe detalii ne gasesti la viorel_09@yahoo.com sau 0722223708.Bafta multa!

caramida la ext 29 la int 20daca va intereseaza un pret la rosu intre 20 si 30 euro m la rosu asta depinde de complicatia pe care o are pentu mai multe informatii ne putem auzi alex 0722148503

Buna ziua,
Echipa din Bolintin.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr de tel:0722305771

Buna ziua,
Echipa din Bolintin. Pentru mai multe detalii nelamuri sau sfaturi va rog sa ma contactati la nr 0722305771

Sint multe de discutat atunci cand vrei sa pui accent pe rezistenta si nu pe termenul scurt de executie.Din acest an,2015,voi incepe a construi case ce vor fi axate pe rezistenta.0747878812,maistru Marian Ivascu,Iasi.Se va plati manopera lucrarii executate si se va lucra numai pe baza de proiecte,nu dupa experienta altora.Mult succes tuturor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *