Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

As dori cateva detalii pentru construirea unei case (ce caramida sa folosesc etc)


Buna seara, ma numesc Stefan si as dori ca la anul sa-mi construiesc si eu o casa parter si mansarda. M-ar interesa si pe mine mai multe detalii: ce caramida sa folosesc pentru exterior si interior, ce grosime sa aiba peretele de interior, ce inaltime sa aiba o camera la curat, ce latime sa aiba o scara de interior. Va multumesc.


Intrebare de la Lucica, pe adresa redactiei: As dori cateva detalii pentru construirea unei case (ce caramida sa folosesc etc).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

viorel in decembrie 5th, 2014

Salut,
toate informatiile solicitate de tine se regasesc in detaliile cuprinse in documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de constructie, grosimea zidurilor interioare este de asemenea data de structura de rezistenta a cladirii. Ceea ce trebuie este doar sa-ti expui doleantele unui proiectant care impreuna cu structuristul vor gasi solutiile optime pornind de la structura geo a terenului pana la regimul de inlaltime stipulat in certificatul de urbanism.Daca esti in judetul Prahova noi putem sa te scutim de toate grijile privind documentatia, avize, proiect, aprovizionare cu materiale,instalatii,constructie la rosu si la cheie.Pentru a face un calcul aproximativ (daca ai o casa P+M) inmulteste numarul de mp cu 150 euro daca vrei o casa la rosu si cu 300 euro daca o vrei la gata (dotarile interioare la nivel de pret low). pentru mai multe detalii ne gasesti la viorel_09@yahoo.com sau 0722223708.Bafta multa!

spirache in decembrie 5th, 2014

Salut depinde de bugetul care il ai si zona in care vrei sa construiesti +mesteri care-i alegi cu bagare de seama,eu sunt unul dintre ei persoana serioasa daca vrei sa colaboram. dumitru.spirea@gmail.com

alexandru in decembrie 7th, 2014

caramida la ext 29 la int 20daca va intereseaza un pret la rosu intre 20 si 30 euro m la rosu asta depinde de complicatia pe care o are pentu mai multe informatii ne putem auzi alex 0722148503

Florin in martie 21st, 2015

Buna ziua,
Echipa din Bolintin.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr de tel:0722305771

Florin in martie 21st, 2015

Buna ziua,
Echipa din Bolintin. Pentru mai multe detalii nelamuri sau sfaturi va rog sa ma contactati la nr 0722305771

maistru Marian in martie 25th, 2015

Sint multe de discutat atunci cand vrei sa pui accent pe rezistenta si nu pe termenul scurt de executie.Din acest an,2015,voi incepe a construi case ce vor fi axate pe rezistenta.0747878812,maistru Marian Ivascu,Iasi.Se va plati manopera lucrarii executate si se va lucra numai pe baza de proiecte,nu dupa experienta altora.Mult succes tuturor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii