Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

BRICOPOINT srl, Iasi


BRICOPOINT specialisti in fatade.
BRICOPOINT este o societate private cu capital integral romanesc, care din anul 2014 isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca a materialelor de constructii.


Constienti de faptul ca in zilele noastre nivelul calitatii si seriozitatea construiesc renumele, BRICOPOINT oferta produse de inalta calitate, durabile in timp si cu caracteristici tehnice la standard europene.

Avem parteneriate bazate pe incredere si profesionalism cu producatori nationali si internationali, reusind astfel sa aducem un plus in diversificarea si sporirea nivelului calitativ al gamei de produse.

Dispunem de cei mai buni specialişti în domeniu, pe piata din Iasi şi nu numai, specialisti care ofera cele mai bune solutii pentru achizitionarea celor mai bune si eficiente materiale.


Echipa noastra este mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile fiecarui client. Va invitam sa apelati cu incredere la noi pentru a stabili o vizita din partea agentilor din departamentul vanzari direct la Dvs in santier.

Date contact BRICOPOINT srl, Iasi
Persoana contact: Damian Nicu
Adresa: Vamasoaia Nr 8, Iasi
Mail: office@bricopoint.ro
Telefon: 0756778626

Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Iasi:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii