Categorii
Intrebari de la cititori

Casa la rosu m-a costat 33 mii euro. Cat vor costa finisajele?

Am cumparat un teren de 562 mp pe care am construit o casa cu etaj, terasa in spatele casei, cu camera de incalzire, un garaj cu portic in fata. Toata constructia are 270 de mp, cu gard de imprejmuire din placi de beton, toata lucrarea inclusiv terenul m-a costat 33 de mii de euro. Constructia este in rosu intrebarea mea este cit va costa finisarea si daca este ok cu banii cheltuiti pina acum. Va multumesc.


Intrebare de la titi, pe adresa redactiei: Casa la rosu m-a costat 33 mii euro. Cat vor costa finisajele?

17 răspunsuri la “Casa la rosu m-a costat 33 mii euro. Cat vor costa finisajele?”

Buna ziua. Pentru a stabili valoarea manoperei pentru lucrarile de finisaje interioare si exterioare este necesar sa va decideti ca categorii de finisaje doriti, ce suprafete doriti a fi finisate pe fiecare categorie { faianta, gresie, parchet, glet, rigips, lambriuri, izolatii, tencuit interior, termosistem , tencuiala decorativa etc.etc. }De asamenea este necesar sa decideti clasa materialelor pe care le doriti,in functie de care difera si pretul acestora. Va propun sa avem o convorbire la tel; 0745315725, sau comunicati-mi pe internet structura finisajelor pe care le doriti, localitatea in care este lucrarea, perioada de executie pe care o preferati. Cu stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

intrebarile dumneavoastra sunt nerelevante sub aspectul informatiilor….colegul meu, de bransa Cavas, are dreptate, si eu sustin asta, vreti preturi corecte, informatii corecte, atunci furnizati si dumneavoastra informatiile necesare.
Sunt constructor, dar ma aseman unui croitor….cum pot sa iti fac dumneata un costum elegant, frumos, sa vina ca turnat daca nu iti cunosc masurile….
Din pacate, foarte multi care pun astfel de intrebari, la constructii ma refer, vor sa stie….cat mai multe, cat mai exact….si totusi nu sunt in stare sa ceara….este o arta sa formulezi o intrebare, in constructii este ca in matematica, totul trebuie sa fie exact….
daca cel ce pune intrebarea nu o face corect, sa se astepte atunci numai la profitori, amatori, neprofesionalisti.
cu respect.
Alexandru, mail aduncaalex@gmail.com

Orientativ,costurile la rosu reprezinta cca 30-40% din costul final.
Cheltuielile cu gardul ar trebui scazute din 33 000(nu sunt aferente costului constructiei).

Dl Nelu…atunci ar trebui scazut si terenul din 33.000,nu numai gardul..Dl cu casa nu a mentionat din ce este facuta casa.Cred ca,conteaza.Cu stima!

Pt. Camelia:absolut de acord;strict pretul constructiei la rosu reprezinta cca 30-40% din costul final(fara teren,gard si altele)

Eu zic sa scada si terenul , poate ca a dat pe el 20.000 iar casa este construita din chirpici sau poate a dat 2.000 si a construit-o pe structura metalica !? Intrebari puerile la care numai domnul Titi stie raspunsul.

Ati iesit bn pana acuma ,chiar ft bn.
Dar sa terminati va mai trebuie 30.000 Cum materiale si manopera cu tot.

este cam 120 europe pe mp pt finisaje.
se mai negociaza in functie de cea ce doriti.

Buna ziua,
Eu am construit o casa cu o suprafata locuibila de 450 mp, pot spune ca in principiu cat am bagat in ea la rosu … cam tot acolo si cu finisajele. Cat despre materiale, ce sa spun unele costa mai putin, altele mai mult, cand tragi linie si aduni sumele totale sunt cam tot pe acolo.

daca din 33 mii scadem terenul,gardul ,actele ,inseamna ca e facuta din paie si lut sau ceva asemanator ….

BUNA SEARA,

NOI SUNTEM INTERESATI DE O COLABORARE BAZATA PE RESPECT SI PROFESIONALISM,DACA SI PE DUMNEAVOASTRA VA INTERESEAZA OFERTA NOASTRA NE PUTETI CONTACTA LA 0740189710
CU STIMA,
TUDOR

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta,noi construim case la cheie intre 220 – 270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0737 670 630, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii.In cazul in care doriti putem avea si o intalnire pentru a discuta detalii legate de constructie. Multumesc si o zi buna.

Da…ce sa spun ,cam evaziva intrebarea. Eu pot spune ca am construit o casa de 115 mp ,suprafata utila si per total am cheltuit fix 41000 de euro la gata. Mentionez ca nu m-am intins cu interior de lux ,ci modest si zic eu …frumos ! O casa la gata in regie proprie ..cam 350-400 euro pe mp . Daca o iei la gata ajungi sa dai pe ea cam 800 de euro mp ! Atentie …fiti chibzuiti cu cheltuielile !!

CAVAS. 0745315725 cavas33@yahoo.ro e teapa. inselatorie. După ce am discutat pe mail, a refuzat o iîntâlnire pe sșantier pentru a vedea Cum se ddesfășoară echipa…..a spus ca el are peste 20 de șantiere și nu are timp de „turism imobiliar” vrea să semnez contract și apoi se vede pe șantier sa vezi echipa , un nenorocit…….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *