Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa, cu aproximatie, o casa cu mansarda de 9 x 11 m?

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti si mie (cu aproximatie) cat costa o casa cu mansarda cu amprenta la sol 9 x 11 m (la rosu, la cheie).
Va multumesc.


Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Cat costa, cu aproximatie, o casa cu mansarda de 9 x 11 m?

21 de răspunsuri la “Cat costa, cu aproximatie, o casa cu mansarda de 9 x 11 m?”

Este destul de greu sa dai un pret real, datorita faptului ca nu se cunosc detalii care sunt foarte importante in stabilirea costurilor, ca de exemplu:
-adancimea fundatiei
-armaturile prevazute de proiectant pentru placi, stalpi si centuri
-grosimea zidurilor
-zidurile interioare
-tipul de invelitoare
-terase, balcoane
-gradul de finisare, respectiv, gresie, faianta, parchet.
Totusi, in lipsa unor date care sa permita exactitatea, pot estima ca o asemenea casa cu parterul din caramida, si placa peste parter, cu etaj semimansardat, izolata la exterior si interior mansarda, in preturi medii de materiale, se poate ridica la maxim 27000 euro la rosu si maxim 60000euro la cheie asta inseamna,136 euro pe mp la rosu, si 303 euro pe mp la cheie.
Mentionez ca in aceste preturi sunt cuprinse si manopera si materialele.
este posibil ca din deviz sa rezulte un pret chiar mai mic.
Pentru mai multe date putem dialoga pe mail.
Alexandru, mail aduncaalex@gmail.com

Buna ziua
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra.
Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit , la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu e construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Chiar prin faptul ca cuntem o echipa manageriala de ingineri constructori putem sa va spunem ca nu este suficient sa construiesti zi de zi si sa proiectezi iar atunci cand cineva iti trimite o schita tu sa sti costul casei. Costul unei case este influentat de natura terenului, de studiu Geotehnic, de structura folosita , de materialele folosite la realizarea proiectului, de finisajele folosite , etc ………..
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.

Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

Buna ziua. Manopera pentru casa la rosu = 135 ron/mp. Dupa ce vom analiza proiectul, acest pret poate sa scada sau sa creasca.Pentru o oferta „la cheie” trebuie sa-mi comunicati optiunile de finisaje si instalatii pe care le preferati. Astept la tel; 0745315725 sau cavas33@yahoo.ro. Cu deosebita consideratie, cavas.

BUNA SEARA Un pret minim la care am construit a fost de 110euromp manop+mat P+M 127 Metri, cu acoperis[tigla metalica a fost cumparata de proprietar]acoperis in 2ape,casa dreptunghiulara.Unde construiti?La cheie,greu de spus,depinde ce iti doresti si in functie de proiect. Pt detalii e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Salut,
Daca esti in judetul Prahova noi putem sa te scutim de toate grijile privind documentatia, avize, proiect, aprovizionare cu materiale,instalatii,constructie la rosu si la cheie.Pentru a face un calcul aproximativ inmulteste numarul de mp cu 150 euro daca vrei o casa la rosu si cu 300 euro daca o vrei la gata (dotarile interioare la nivel de pret low). Putem sa-ti aratam o casa la rosu construita in Baicoi 140 mp, P+M , unde am bagat numai 17000 euro deoarece avem contracte de colaborare cu distribuitori de materiale la preturi avantajoase.Pentru mai multe detalii ne gasesti la viorel_09@yahoo.com sau 0722223708. Bafta multa!

Salut,
Daca esti in judetul Prahova noi putem sa te scutim de toate grijile privind documentatia, avize, proiect, aprovizionare cu materiale,instalatii,constructie la rosu si la cheie.Pentru a face un calcul aproximativ (daca ai o casa P+M) inmulteste numarul de mp cu 150 euro daca vrei o casa la rosu si cu 300 euro daca o vrei la gata (dotarile interioare la nivel de pret low). pentru mai multe detalii ne gasesti la viorel_09@yahoo.com sau 0722223708.Bafta multa!

cu materialele dv sau le comandam impreuna intre 22 si 30 euro m la rosu depinde de complicatia lucrarii alex 0722148503

Buna ziua..m ar interesa un pret aproximativ al unei construcii cu partier circa 100-110 mp + mansarda..in zona tg neamt.daca e posibil un pret la rosu manopera + materiale si al doilea la gri in aceleasi condizii manopera +materiale..va multumesc

Buna ziua,
Pentru o casa de 100 mp parter si mansarda, va propun o oferta de executie :
– la rosu (mat.+man.)de 16 900 eu,
– la gri ( mat.+man.)de 26 000 eu.
Pentru detalii, proiect, deviz complet estimativ la tel. 0763 432 917
Lucram in zona Iasi-Neamt.

Buna seara daca se poate trimiteti pe livasconstruct@yahoo.com locatia constructiei si o copie de pe proiect inclusiv rezistenta si o sa incercam sa va trimitem un raspuns in cel mai scurt timp. Daca doriti sa luati legatura cu noi ma gasiti la 0723170276;0746265727

Buna seara,
Pret la rosu( manopera- materiale de calitate)aproximativ 17400euro

Pret la cheie( manopera – materiale de calitate) aproximativ 34650 euro
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la nr 0722305771.
Se ofera bonus un gratar de gradina

Pentru Petronica
Buna seara daca mai este de actualitate anuntul dumneavoastra va rog sa trimiteti o copie dupa proiect si dupa listele de materiale pe livasconstruct@yahoo.com si o sa incerc sa va raspund in cel mai scurt timp.Pentru mai multe relatii ma gasiti la nr.0723170276;0746265727. Cu respect Vasile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *