Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat costa izolarea unei case de paianta


Am cumparat o casa de paianta si vreau sa o izolez pe interior. Are 2 camere si un hol intre ele. Ma intereseaza cat costa izolarea.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Cat costa izolarea pe interior a unei case de paianta?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

CAVAS in decembrie 24th, 2014

Buna ziua domnule Bogdan. Pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei sau a intregii lucrari, rog sa-mi comunicati suprafetele fiecarei incaperi de izolat , la tel; 0745315725 sau la cavas33@yahoo.ro Cu stima, CAVAS.

George in decembrie 24th, 2014

Este mai bine s-o izolezi pe exterior .Daca o izolezi pe interior pierzi din spatiu si traiesti ca intr-o cutie de polistiren .
„Imbrac-o ” pe exterior .Pretul cred ca este intre 500 si 1000 lei in functie de suprafata .

vaduva Florin in decembrie 24th, 2014

Bună ziua.Reprezint firma SC Amenajări Vaduva Construct . Pt a vă putea face o oferta cat mai exacta ne trebuie mai multe detalii ,va rog sa mă contactati la nr de tel 0749997084 .Calitatea lucrari si seriozitatea sunt pe primul loc

STOLERU LUCIAN in decembrie 24th, 2014

Paianta este un material care absoarbe umiditatea din aer si din acest motiv se interzice izolarea cu POLISTIREN deorece va apare mucegai!!!! se foloseste numai vata minerala de 100 mm in constructie ventilata! Costul il puteti calcula si dvs. stiind suprafata exterioara, suprafata placii si pretul per placa!Succes!

TUDOR in ianuarie 5th, 2015

Buna ziua,
puteti so placati pe interior numai cu rigips,dar daca doriti puteti sa bagati vata de sticla din balzalt(pt ca este cea mai bunatermic)
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Aurel in ianuarie 5th, 2015

Buna ziua Bogdan.Santem o echipa din jud.Teleorman daca te intereseaza ne gasesti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii