Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa izolarea unei case de paianta

Am cumparat o casa de paianta si vreau sa o izolez pe interior. Are 2 camere si un hol intre ele. Ma intereseaza cat costa izolarea.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Cat costa izolarea pe interior a unei case de paianta?

6 răspunsuri la “Cat costa izolarea unei case de paianta”

Buna ziua domnule Bogdan. Pentru a va prezenta o oferta de pret a manoperei sau a intregii lucrari, rog sa-mi comunicati suprafetele fiecarei incaperi de izolat , la tel; 0745315725 sau la cavas33@yahoo.ro Cu stima, CAVAS.

Este mai bine s-o izolezi pe exterior .Daca o izolezi pe interior pierzi din spatiu si traiesti ca intr-o cutie de polistiren .
„Imbrac-o ” pe exterior .Pretul cred ca este intre 500 si 1000 lei in functie de suprafata .

Bună ziua.Reprezint firma SC Amenajări Vaduva Construct . Pt a vă putea face o oferta cat mai exacta ne trebuie mai multe detalii ,va rog sa mă contactati la nr de tel 0749997084 .Calitatea lucrari si seriozitatea sunt pe primul loc

Paianta este un material care absoarbe umiditatea din aer si din acest motiv se interzice izolarea cu POLISTIREN deorece va apare mucegai!!!! se foloseste numai vata minerala de 100 mm in constructie ventilata! Costul il puteti calcula si dvs. stiind suprafata exterioara, suprafata placii si pretul per placa!Succes!

Buna ziua,
puteti so placati pe interior numai cu rigips,dar daca doriti puteti sa bagati vata de sticla din balzalt(pt ca este cea mai bunatermic)
CU STIMA,TUDOR
TEL 0740189710

Buna ziua Bogdan.Santem o echipa din jud.Teleorman daca te intereseaza ne gasesti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *