Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa sa dau jos acoperisul si sa construiesc sus o mansarda?

Buna, locuiesc la 30 km de Baia Mare. Am o casa mica din caramida de cca 70 mp. As vrea sa dau jos acoperisul si sa-mi fac sus o mansarda mica de lemn, 2 dormitoare si o baie. As vrea sa stiu cat ma costa materialele si manopera aproximativ, in cat timp se poate construi. Va multumesc.


Intrebare de la Lucrezia, pe adresa redactiei: Cat ma costa sa dau jos acoperisul si sa construiesc sus o mansarda?

8 răspunsuri la “Cat ma costa sa dau jos acoperisul si sa construiesc sus o mansarda?”

greu de spus….si in constructii exista pragmatism.
sunt o multime de aspecte, primul tine de structura de rezistenta a cladirii, in al doilea rand, care este planul locuintei de baza, ce se vrea la mansarda….
daca doriti un raspuns pertinent, corect, si cred ca asta doriti, va rog sa imi trimiteti macar niste schite de mana si cateva detelii pentru a va putea face o estimare relativ corecta.
adresa mea de mail este aduncaalex@gmail.com

DARIMAT RECUPERAT TOT CE SE POATE CONSTRUIT 20 EURO M LA ROSU PUNEM SI INVELITOAREA DUREAZA INTRE 10 ZILE SI 2 SAPTAMANI PUTEM STABILI LA TEL VA MULTUMESC 0722148503

COSTICA.Cate lucrari ai facut de lucrezi asa repede si scump,daca ploua tot in 10 zile faci lucrarea si de mantuiala.Ai grija ,ai pus faianta adusa pe comanda.Succes la bani putini,si sa-ti bati joc de propietari sa le termini si lucrarea.

buna ziua ma numesc stefan am firma renov bau stefan2014 srl din satu mare nu va pot spune durata lucrari dar pretul meu este de 19 euro pe metrul patrat fara materiale cu materiale putem discuta la locul intilniri noastre daca se poate numarul meu de telef este 0748467839 va multumesc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *