Categorii
Intrebari de la cititori

Caut constructori pentru finisaje interioare si instalatii la o casa de lemn

Caut constructori pentru finisaje interioare, instalati sanitare, termice, electrice, pereti rigips, la casa pe structura lemn.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Caut constructori pentru finisaje interioare si instalatii la o casa de lemn.

14 răspunsuri la “Caut constructori pentru finisaje interioare si instalatii la o casa de lemn”

Salut.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman daca va intereseaza ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.Daca va intereseaza spuneti in ce zona se afla lucrarea si cand doriti sa incepeti.O zi buna va doresc.

Pentru o colaborare va rugam sa ne contactati telefonic.
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576

BUNA ZIUA. EXECUTAM ORICE LUCRARE DE FINISAJE, IN TOATE ZONELE TARII. ASTEPT DETALEE LA TEL; 0745315725 SAU LASATIV-A NR. DE TELEFON. Multumiri

Buna ziua domnul Dumitru,
Daca sunteti din Bucuresti – Ilfov va rog sa ma contactati, preluam case la rosu si le predam la cheie, numai cu materiale incluse. Pentru detalii nu ezitati a ne contacta.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

ma numesc vlad si sunt din prahova
am o echipa care de 17 ani executam case din lemn si caramida la cheie
am realizat peste 35 case ,ultimile 3 anul acesta in corbeanca
a-mi permit sa va dau un sfat ,ATENTIE la asa zisi ,,MESERIASI” ,care lucreaza ieftin si F.F. prost,este o casa ,nu va bucurati ca ati facut economie de 1000-2000 euro ,o sa platiti de 10 ori pe parcurs ,si o sa stati cu santierul mereu.
intrebatii daca au cel putin un proces verbal de calitate semnat de inspectorat in constructii,diriginte de santier,beneficiar, daca va dau pe hartie garantie in timp etc si o sa constatati ca 80 % din ei nici nu au auzit .
daca vreti ma gasiti la tel -0723 249 738
PS. pot sa va trimit poze de la lucrari.

Salut d-le Dumitru luati firme de calitate unde nu lucreaza meseriasi pentru ca nu sint platiti si fac treaba cu salaori asa cum scrie baieti cu firme si nu au studiile de rigoare.Daca va incurcati cu ei sa va aduca si diplomele de studii universitare inclusiv ale muncitorilor nu din acelea facute la 3 luni,verificate cu atentie.Bafta va doresc.

Buna ziua , pentru o oferta si un termen de executie va rog sa ne trimiteri planseele sau alte detalii legate de lucrarea dnv.

Puteti sa ne vizitati site-ul pentru a va convinge de calitatea produsa de noi.
Pentru alte detalii la Constantinescu_011@yahoo.com sau 0766298899

Firma noastra cu o experienta de peste 10 ani, executa case din lemn rotund si case structura tip american sau autohton in varianta la cheie, daca veti vizualiza monolitloghomes.ro, si veti dorii o colaborare cu noi, atunci inainte de a semna un contract, o sa va invitam sa vizitam cateva din realizarile noastre tel 0768 863 799

triteti va rog planurile pentru a putea sa va intocmesc un deviz; veti putea vedea materialele, preturile, manopera.
Nu va angajaza cu nimic, veti avea o imagine clara a cheltuielilor, pentru informare dar si pentru comparatii.
mail aduncaalex@gmail.com sau perodicom@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *