Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru turnare beton fundatie gard, in Otopeni

Buna ziua,
Caut echipa pentru turnat manual beton (pentru fundatia unui gard) in Otopeni (aproximativ 20-21 mc). In responsabilitatea echipei va intra si aprovizionarea cu materia prima. Ofer 200 RON/mc beton turnat (manopera + materiale).


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru turnare beton fundatie gard, in Otopeni.

5 răspunsuri la “Caut echipa pentru turnare beton fundatie gard, in Otopeni”

un mc de beton costa 230ron in statie
daca dumneavoastra oferiti 200 ron este super ok noi dam si o masa la final si o sticla de sanpanie

Buna ziua stimate domn. Ati omis sa scrieti ca in 200 ron/mc trebuie inclus desigur si tva la stat. Consider propunerea dvs. ca fiind o gluma, iar cind doriti intr-adevar sa faceti lucrarea, va astept sa comunicam la ; cavas33@yahoo.ro sau 0745315725

Nea TUDOR acum serios vorbind crezi ca in 200 lei/mc te incadrezi? Iti spun eu cum te poti incadra asta asa ca reteta ptr. mata plecand de la B150 si turnand la manual: agregat nisip-pietris 1,3 tone / cu 60-70 lei tona = 100 lei plus 2 saci de ciment (in loc de 7 saci/19 lei sacul=133 lei) ca nu se prinde p…l = 38 lei si mai ramane 60 de lei/mc manopera timp in care unul din muncitori poate da o fuga sa faca o tuica fiarta ca tot e frig afara. Dar ce te faci daca omul are nevoie si de sapatura si de putin soclu la gard si trebuie cofrat (ca nu a specificat clar situatia).Deci…Verdes si Cavas au avut dreptate , dar te-ai gasit mata MESTER BUN la toate pe pret de ….Bineanteles ca nu ai stricat pretul pietii , eventual poti strica lucrarea si aici nu-i bai , daca omul te considera un MESTER BUN si te tocmeste.Vezi poate mai are cate ceva de facut prin curte la preturi d astea astronomice ca totusi daca stau sa ma gandesc mai bine chiar a oferit mult. Se poate si cu 180 /mc adaugand doar 1 sac de ciment/mc .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *