Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut echipa pentru turnare beton fundatie gard, in Otopeni


Buna ziua,
Caut echipa pentru turnat manual beton (pentru fundatia unui gard) in Otopeni (aproximativ 20-21 mc). In responsabilitatea echipei va intra si aprovizionarea cu materia prima. Ofer 200 RON/mc beton turnat (manopera + materiale).


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru turnare beton fundatie gard, in Otopeni.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

verdes in decembrie 2nd, 2014

un mc de beton costa 230ron in statie
daca dumneavoastra oferiti 200 ron este super ok noi dam si o masa la final si o sticla de sanpanie

cavas in decembrie 2nd, 2014

Buna ziua stimate domn. Ati omis sa scrieti ca in 200 ron/mc trebuie inclus desigur si tva la stat. Consider propunerea dvs. ca fiind o gluma, iar cind doriti intr-adevar sa faceti lucrarea, va astept sa comunicam la ; cavas33@yahoo.ro sau 0745315725

TUDOR in decembrie 3rd, 2014

Buna seara,Razvan suna-ma si poate ne intelegem.CU STIMA TUDOR
0740189710

radu in decembrie 4th, 2014

Nea TUDOR acum serios vorbind crezi ca in 200 lei/mc te incadrezi? Iti spun eu cum te poti incadra asta asa ca reteta ptr. mata plecand de la B150 si turnand la manual: agregat nisip-pietris 1,3 tone / cu 60-70 lei tona = 100 lei plus 2 saci de ciment (in loc de 7 saci/19 lei sacul=133 lei) ca nu se prinde p…l = 38 lei si mai ramane 60 de lei/mc manopera timp in care unul din muncitori poate da o fuga sa faca o tuica fiarta ca tot e frig afara. Dar ce te faci daca omul are nevoie si de sapatura si de putin soclu la gard si trebuie cofrat (ca nu a specificat clar situatia).Deci…Verdes si Cavas au avut dreptate , dar te-ai gasit mata MESTER BUN la toate pe pret de ….Bineanteles ca nu ai stricat pretul pietii , eventual poti strica lucrarea si aici nu-i bai , daca omul te considera un MESTER BUN si te tocmeste.Vezi poate mai are cate ceva de facut prin curte la preturi d astea astronomice ca totusi daca stau sa ma gandesc mai bine chiar a oferit mult. Se poate si cu 180 /mc adaugand doar 1 sac de ciment/mc .

eugen in martie 9th, 2015

Buna ziua si va doresc sa gasiti Mesteri buni???

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii