Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut specialist montare ferestre. Trebuie spart peretele


As dori o colaborare cu un specialist in constructii. Vreau sa montez niste ferestre la un imobil P + 1 lucru pentru care sunt nevoit sa sparg peretele pe care vreau sa montez ferestrele.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Caut specialist montare ferestre. Trebuie spart peretele pentru a fi montate.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Aurel in decembrie 4th, 2014

Salut.Daca santeti interesat ma gasiti la nr. tel 0769942980 sau adresa de email ionpopescu182@yahoo.com.Ozi buna va doresc.

cavas in decembrie 4th, 2014

Buna ziua. Va pot confectiona si monta ferestrele din timplarie termopan.Depinde de marimea lucrarii si judetul in care se afla. Astept detalii la ; cavas33@yahoo.ro 0745315725

spirache in decembrie 5th, 2014

Salut cu spartul sa fi atent ,montat spart ferestre pot rezolva eu dar in ce zona e casa,personal serios,dumitru.spirea@gmail.com

gabi in decembrie 5th, 2014

discutii la fata locului

Neagu Vasile in decembrie 6th, 2014

Buna ziua.Am o experienta de peste 30 ani in constructii.Execut toata gama de finisari int.si ext.,hidro-termo izolatii,garduri,piscine,seminee,inst.termice,sanitare si electrice.Este inportant de stiut daca achizionati dumneavoastra ferestrele sau eu.Tel.0721569210 sau e-mail neaguvasile1966@yahoo.com .Cu stima .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii