Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aleg pentru usi si parchet daca geamurile pvc sunt nuc?

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am terminat de construit casa la curte, am montat geamurile pvc nuc. Intrebarea mea este, ce culoare sa achizitionez usile si parchetul? Multumesc anticipat!


Intrebare de la Sorina, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg pentru usi si parchet daca geamurile pvc sunt nuc?

3 răspunsuri la “Ce culori sa aleg pentru usi si parchet daca geamurile pvc sunt nuc?”

In opinia mea, prima alegere o reprezinta usile in nuanta nucului, pentru continuitate vizuala a decorului. Dar poti merge si pe alte culori, mai deschise, mai ales daca incaperile sunt slab iluminate si nu sunt foarte spatioase.

In ce priveste parchetul, nu recomand nuantele inchise, indiferent de situatie, deoarece micsoreaza vizual spatiul si sunt mai greu de intretinut. Spre deosebire de pardoselile deschise la culoare, cele inchise scot in evidenta fiecare scama sau fir de praf.

eu as asorta usile cu nuanta de nuc a ferestrelor, deci tot nuc. sau maro inchis. in schimb, pentru a indeparta monotonia, as alege pentru parchet, o nuanta de grena sau trandafiriu. aceste culori calde vor contrasta placut cu cele reci, ale ferestrelor si usilor. va fi ceva indraznet si placut in acelasi timp.

Dragi „locuitori” ai CaseiDex, gratie voua stiu pentru prima data,cum este sa castigi. Mai intai, elementul surpriza iti creeaza o stare de uimire placuta. Realizezi dupa aceea, ca ai fost „imbrancit” de noroc, catre… noroc. Mai apoi apare si un sentiment de incredere, la care nu te asteptai.
Este ca atunci cand scamatorul scoate iepurasi din palarie. Nu crezi, dar vezi. Vezi si iti place. Iti place si incepi sa crezi. Asta am simtit si eu. Imi place „casa” voastra si va vizitez cu drag!
Multumesc urarilor de bine si va doresc voua cat si acelora care, fie ca sunt fideli CaseiDex, fie ca ajung acolo intamplator, un An Nou sanatos si fericit!

cornelia delia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *