Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri izolatie exterioara si decorativa

Cat costa metru patrat de izolat termic la exterior cu toate materialele si decorativa, cu polistiren de 8 cm.


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Costuri izolatie exterioara cu polistiren si decorativa.

11 răspunsuri la “Costuri izolatie exterioara si decorativa”

Buna seara ,
Dintre toti meseriasii de mai sus, singurul constructor mai aproape de adevar este domnul George Diguta, am spus constructor pentru ca detine o firma . dar … nimeni nu intreaba ce materiale doriti pentru finisari , polistiren poate sa fie mai scump sau mai ieftin , adezivul poate fi de 10 lei sacul sau de 50-65 lei, decorativa la fel de 80- 120 lei galeata care se spala la prima ploaie sau de 280-350 galeata care are garantie,
dar mai presus de toate trebuie garantia celui care executa lucrarea.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Trimitetim detalii, precum suprafața casei si Innaltimea acesteia , va spun cat va costa materialele si cat va costa manoperea.

0766298899

Adevarul este ca oamenii au facut OFERTA dupa cum a pus intrebarea domnul Ilie (ptr. ca nu a specificat nici metrajul , nici configuratia casei – daca necesita schela de 1 etaj sau de 10 , zona…etc). Intradevar costurile difera foarte mult dar poate ca oamenii de mai sus i-au facut o oferta cu polistiren si lavabila de interior, ca ptr. NOVICI care nu au habar. Nu ar fi primul , de aici , care doar intreaba asa din curiozitate fara a da niste informatii precise. Astfel se alege cu OFERTE la fel de eronate si aruncate la bascalie.Auzi aici ce pret 58,5 lei/mp !? Maine vine altul si liciteaza cu 57,5 lei/mp (vede el cum manevreaza calculand cu deficit de adeziv si de proasta calitate).

domnilor , eu am realizat termosistemul (tencuiala +polistiren+ strat de adezivi+ vopsea ornamentala )pentru 200 mp, la 18000 lei.

Buna ziua,

Un pret orientativ este undeva la 70lei/mp.Daca doriti sa aveti o discutie despre adevaratul pret va rog sa ma sunati la 0740189710.
Va multumesc
Tudor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *