Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri izolatie exterioara si decorativa

Cat costa metru patrat de izolat termic la exterior cu toate materialele si decorativa, cu polistiren de 8 cm.


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Costuri izolatie exterioara cu polistiren si decorativa.

11 răspunsuri la “Costuri izolatie exterioara si decorativa”

Buna seara ,
Dintre toti meseriasii de mai sus, singurul constructor mai aproape de adevar este domnul George Diguta, am spus constructor pentru ca detine o firma . dar … nimeni nu intreaba ce materiale doriti pentru finisari , polistiren poate sa fie mai scump sau mai ieftin , adezivul poate fi de 10 lei sacul sau de 50-65 lei, decorativa la fel de 80- 120 lei galeata care se spala la prima ploaie sau de 280-350 galeata care are garantie,
dar mai presus de toate trebuie garantia celui care executa lucrarea.
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Trimitetim detalii, precum suprafața casei si Innaltimea acesteia , va spun cat va costa materialele si cat va costa manoperea.

0766298899

Adevarul este ca oamenii au facut OFERTA dupa cum a pus intrebarea domnul Ilie (ptr. ca nu a specificat nici metrajul , nici configuratia casei – daca necesita schela de 1 etaj sau de 10 , zona…etc). Intradevar costurile difera foarte mult dar poate ca oamenii de mai sus i-au facut o oferta cu polistiren si lavabila de interior, ca ptr. NOVICI care nu au habar. Nu ar fi primul , de aici , care doar intreaba asa din curiozitate fara a da niste informatii precise. Astfel se alege cu OFERTE la fel de eronate si aruncate la bascalie.Auzi aici ce pret 58,5 lei/mp !? Maine vine altul si liciteaza cu 57,5 lei/mp (vede el cum manevreaza calculand cu deficit de adeziv si de proasta calitate).

domnilor , eu am realizat termosistemul (tencuiala +polistiren+ strat de adezivi+ vopsea ornamentala )pentru 200 mp, la 18000 lei.

Buna ziua,

Un pret orientativ este undeva la 70lei/mp.Daca doriti sa aveti o discutie despre adevaratul pret va rog sa ma sunati la 0740189710.
Va multumesc
Tudor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *