Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o cabana din lemn rotund langa Ramnicu Valcea

Buna ziua, numele meu este Costea Gheorghe si doresc sa stiu daca se poate face o oferta pentru o cabana din lemn rotund situata la aproximativ 25 km de Ramnicu Valcea numai pe baza desenelor efectuate de mine; (este evident faptul ca ulterior voi apela la un proiectant pentru detalii). Va pot pune la dispozitie toate dimensiunile atat pe verticala cat si pe orizontala.
Cu respect.


Intrebare de la Gheorghe, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o cabana din lemn rotund langa Ramnicu Valcea.

7 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o cabana din lemn rotund langa Ramnicu Valcea”

Buna ziua. Astept toate datele de care dispuneti pe adresa cavas33@yahoo.ro { schite, comentarii, detalii, gradul de inclinare a terenului, etc} Probabil va voi prezenta cea mai avantajoasa oferta. Cu multa stima, CAVAS, 0745315725

Trebuie sa fiti foarte precaut….casele din lemn rotund prezinta anumite riscuri daca lemnul nu are o umiditate de minim 14-18 %.
Lemnul rotund pe masura uscarii se torsioneaza si crapa…torsionarea inseamna rotirea lemnului pe masura uscarii cu pana la 15 grade, de la un capat la altul.
casele moderne din lemn rotund, se realizeaza prin imbinarea pe verticala gen ,, lamba si uluc,, dar cu lemn cu umiditate mica. unui trunchi de 30 cm diametru ii trebuiesc natural sa se usuce minim 4 ani, iar fortat in cuptor circa 4 luni.
se frezeaza canale pe lemnul rotund, longitudinale, in care, intre fiecare doi trunchi, se imbina o piesa izolanta, care intareste peretele dar asigura izolatia si legatura intre .
am vazut numeroase cazuri in care lemnul intr-o perioada de 1-2 ani, uscandu-se s-a tosionat, a inlaturat legaturile, si chiar a tensionat si smuls tamplaria termopan.
daca doriti va pot oferi o varianta identica cu ce doriti din punct de vedere estetic, dar fiabila, durabila si la costuri similare, fara riscuri, cu un confort termic si o rezistenta superioara.
SC PERODICOM SRL, aduncaalex@gmail.com

0731319239 sau 0763294440 suntem din valcea credeam ca avem cea mai avantoajoasa oferta pentru mp construit

0731319239 sau 0763294440 suntem din Valcea credem ca avem cea mai avantajoasa oferta pentru mp construit

Buna ziua,intrebarea mea urmatore! Din bustean calibrat sau bustean natural vreti?
Dupa mine nu trebuie sa usca un lemn 4 ani.Si nici un bustean de diametrul be 70 cm.Trebuie stiut ca un an sa usca si daca e calibtat mai repede! Daca aveti un desen si putei trimite email putem face o oferta.
Suntem din Harghita avem experienta!
email; gerendahazak@freemail.hu
tel.0744 207 743.Multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *