Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc o casa in Ploiesti prin credit aprobat la BCR

Buna ziua. Am un teren si doresc sa construiesc o casa in Ploiesti. Terenul are 12,10 m latime. Doresc sa construiesc o casa cu urmatoarea structura:
– parter: dormitor 18-20 mp, bucatarie inchisa 16-18 mp, baie 10 mp, living 25-30 m.
– etaj 2 dormitoare, dressing, 2 bai.
Am un credit aprobat pentru constructie – BCR casa mea. Sunt interesat de o firma disponibila sa construiasca aceasta casa in conditiile creditului, adica plata se va face de banca pe anumite etape care se vor stabili de comun acord cu banca, constructor, proprietar, diriginte santier. Constructia trebuie sa inceapa pana la data de 10.04.2014. Practic as dori proiectul casa stela ajustat la dimensiunile terenului. Daca sunt societati interesate astept sa fiu contactat. Proiectul pentru autorizatie doresc sa il depun pana la 20.02.2015 cel mai tarziu.


Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc o casa in Ploiesti prin credit aprobat la BCR.

10 răspunsuri la “Doresc sa construiesc o casa in Ploiesti prin credit aprobat la BCR”

Buna ziua,

sunt interesat de aceasta lucrare dar am nevoie de proiectul tehnic ca sa va pot face o oferta profesionala referitoare la manopera si materiale.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA
TEL;0733311447
e-mail ungherea@yahoo.com

BUNA ZIUA
1. UNDE DORITI SA FITI CONTACTAT, PENTRU CA NU V-ATI LASAT NICI UN FEL DE DATE
2.SINT INTERESAT SA VA EXECUT LUCRAREA , DAR AM REZERVE CA DACA DEPUNERI DOCUMENTATIA PINA PE 20.02. PUTETI PRIMI AUTORIZATIA PINA PE 09.04.

3. PENTRU A VA PREZENTA O OFERTA DE PRET AL MANOPEREI LA ROSU { SAU LA CHEIE
}, TREBUIE SA ANALIZEZ PROIECTUL, PE CARE DEDUC CA ASTAZI NU IL AVETI.
4.DACA LUCRARILE SE EXECUTA CONFORM GRAFICELOR, DAR BANCA DIN MOTIVE BIROCRATICE ,NU ACHITA SUMELE, SINTETI PREGATIT SA LE ACHITATI DIN FONDURI PROPRII ??. , SINTETI DISPUS SA INSCRIEM ACEST LUCRRU IN CONTRACT ?
5. CARE ESTE VALOAREA TOTALA A LUCRARILOR PE CERE V-A INPUS-O BANCA. ??, PENTRU A STI DACA ANALIZA BANCII ESTE PROFESIONISTA SAU NU ??. DISPUNETI SE EVENTUALA DIFERENTA PENTRU A O ACHITA IN NUMERAR ?
MULTE ALTE DETALII, PE CARE LE PUTEM DISCUTA DOAR CIND VA VETI DECIDE SA IESITI DIN ANONIMAT ….. Cu multa stima, CAVAS. 0745315725 cavas33@yHOO.RO
6 . DORITI SA ORGANIZATI LICITATIE, SAU NU ??.

1) inclusiv pentru proiect astept propuneri.
2)doresc constructia la cheie .
3)creditul este aprobat pentru 280.000lei
4) intrucat creditul este ipotecar nu sunt dispus sa investesc peste valoarea creditului acordat de banca si nici sa platesc sume de bani in locul bancii.
5)caut o intreprinderere care sa poata lucra cu banca in conditiile pe care constructorul la va stabili cu banca , evaluatorul,dirigintele de santier ,conform devizului initial si evaluarii fiecarei etape.
6) nu doresc sa organizez o licitatie ci doresc sa gasesc o societate care sa lucreze in conditiile expuse.
7)eu suport costuri pana obtinerea autorizatiei de constructie,dupa care platile sunt facute de banca.
8) amcertitudinea ca la data de 10.04,2015 am autorizatia de constructie
9) pe teren mai exista o casa de care putem folosi toate utilitatile.

BUNA ZIUA Putem executa lucrarea cum cereti dv ,chiar avem o casa in lucru prin credit bancar si suntem la ultimele finisaje.Putem face si proiectarea.Ar fi de discutat mai mult despre ce v-a doriti, mai ales ,pe sisteme de incalzire,finisaje,ce utilitati aveti?,etc.Pentru a stabili mai multe detalii ne puteti contacta pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0729082007 STIMA

Buna ziua
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa “CasaTaMultVisata”
Telefoane:
0767 954857 0742 756576
E-mail:
office@casatamultvisata.ro

Bafta,rabdare…si mult noroc,am fost in situatia dv,am avut un credit BCR ptr constructii si l-am refinantat la Garanti Bank////Sunt imposibili de rigizi,greoi,nu vreau sa va descurajez,dar daca nu aveti niste bani de rezerva care sa va permita demararea lucrarilor,nici o sansa…Vorbim dupa ce veti avea toate actele in regula,proiect aprobat si vor incepe sa va ceara tot felul de contracte cu dirigintele de santier,etape de lucru,practic nu au habar de ce inseamna constructia unei case!

Buna ziua si LA multi ani/
UN CREDIT, indiferent de la ce banca este pentru locuinta, este ipotecar, banca te va jupui pana la adanci batraneti, oare se merita sa te trezesti dimineata cu frica ca nu o sa poti achita acest credit ? Am o experienta foarte neplacuta cu bancile si cine se incumeta sa faca un credit la banca face o mare greseala.
Cu stima

Buna ziua , noi va putem construii casa de pana 160 mp parter+ etaj,la un pret de 12,300 € la cheie .pt alte detalii sau un deviz mai complet , va asteptam la constantinescu_011@yahoo.com sa la nr de 0766298899

Puteti sa ne vizitati siteul pt niste poze : Alma-em.ucoz.com

eu construiesc in branesti Ilfov chiar acum o casa prin alfa bank,76 mp parter si 76 mp etaj,doua balcoane de aproximativ 12 mp si o terasa de 16 mp, pret total la cheie 283000 ,pot fi contactat la 0724145671,puteti la veniti sa vedeti casa eventual,casa are o bucatarie de 14mp,living de 27mp,beci de 8mp,3 dormitoare doua bai camera tehnica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *