Categorii
Intrebari de la cititori

Estimare pret manopera casa la rosu in 2015. Ofer planurile

Buna seara, in luna mai 2015 vreau sa incep constructia unei case in Selimbar. Ma intereseaza pretul manoperei la rosu. Casa are in jur de 300 de mp din care pivnita 30 mp, garaj 30 mp, parter 120 mp si etaj 120 mp. Casa este cu acoperis tip terasa. Pot oferi planurile.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Estimare pret manopera casa la rosu in 2015. Ofer planurile.

69 de răspunsuri la “Estimare pret manopera casa la rosu in 2015. Ofer planurile”

Buna ziua. Imi place proiectul dvs. si de aceea sunt interesat de executia instalatiilor sanitare,termice si electrice. In cazul in care doriti sa colaboram,astept raspunsul dvs. pe mail la instalatiicomplete@yahoo sau la tel.0726 050 661. In speranta unei bune colaborari, cu consideratie, Constantin Cristian.

BUNA ZIUA DOMNULE BOGDAN.VA POT PREZENTA O OFERTA DE PRET A MANOPEREI LA ROSU, DUPA CE INI TRIMITETI SCHITELE DIN PROIECTUL DE EXECUTIE, PRECUM SI URMATOARELE PRECIZARI; TERENUL ESTE INCLINAT ? DACA DA, CE DIFERENTA DE NIVEL? ; DIN CE DORITI SA FIE FACUTA ZIDARIA ? Cu deosebita consideratie, CAVAS. tel; 0745315725 cavas33@yahoo.ro

VA SALUT VREAU SA FIU SCURT INTRE 22 SI 30 EURO M PATRAT LA ROSU DEPINDE DE LUCRARE 0722148503.ASTEPT O COLABORARE.

Astept planurile dvs. pe adresa de email:radualin608@yahoo.ro pentru a va face o oferta de pret.

Buna ziua domnul Bogdan suntem o societate de constructii din Braila care efectuam in afara de constructii si instalatii electrice,sanitare,termice;confectii metalice,piscine,seminee,foisoare din lemn,amenajari de curti si gradini.Daca puteti sa-mi trimiteti planurile casei si listele cu materiale date de proiectant pe livasconstruct@yahoo.com o sa incerc sa va raspund in cel mai scurt timp.Pentru mai multe relatii ma gasiti la nr 0723170276;0746265727.Cu stima Vasile

Buna ziua! Executam case la roșu si finisaje de calitate! Firma din Bolintin! Preturi foarte bune! Garantăm calitatea.astpt oferte! 0760585993

Buna ziua, ma intereseaza un pret de manopera pentru casa la rosu, precizez ca fundatia + placa sunt facute, am nevoie sa continui :
suprafata e de 110mp parter si 70-75mp etaj fara mansarda doar ca vreau sa fac pe etape

Buna ziua,ma intereseaza manopera pt o casa la rosu inclusiv acoperisul,D-50 MP,P-100 MP,E-100 MP,Va multumesc si dacase poate sti cu aprox cat ar costa materialele.

Buna seara pt doamna maria manopera este 30-35 euro mp iar materialele ar fi cam 25000″ euro este un preț estimativ tb vazute planurile 0733739838

Pentru domnul Bogdan:Asteptam planurile constructiei pentru a va face o oferta cu si fara materiale incluse.VA SALUT CU STIMA.Detali pentru lucrari efectuate–phoenix-criss.blogspot.ro

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de restaurari,renovari,termoizolatii,hidroizolatii,case la rosu/cheie,ianstalatii electrice/sanitare,garduri etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua pretu este intre 25-35 euro mp la rosu pentru a va dace o oferta de pret eczacta trimiteti pe email proiectu dvs.
Email:radualin608@yahoo.ro
Radu alin:0763306645,0736378170

Buna seara, ma intereseaza oferta de manopera pt constructie la rosu 140mp doar parter, zona Craiova. pun planuri la dispozitie. Incepere dupa 15 aprilie. Astept raspunsurile pe adresa pop_raluca13@yahoo.com . Multumesc

Buna ziua donmu Bogdan ,suntem o echipa din Sibiu ,am mai efectuat lucrari in Selimbar,care se pot vedea , 5000 euro daca sunteti interesat. Respect.Tel0754284226

Buna ziua . doresc sa fac o casa de 130 mp utili cu mansarda la rosu .am planul .parter cu garaj ,living buc,baie .mansarda 3 dormitoare si o baie . ploiesti . astept raspuns pa mail la costinest@hotmail.com va multumesc

Buna seara,

Doresc sa demarez constructia unui imobil de 700mp(P+2+M)in Bragadiru, jud Ilfov. Ma intereseaza oferte atat in ceea ce priveste manopera cat si executarea in totalitate a constructiei (la cheie)cu materiale procurate de catre firma de constructii….daca acest lucru este profitabil pentru ambele parti gandindu-ma la faptul ca firmele pot obtine preturi mai bune de la distribuitorii de materiale.

Astept propuneri
Multumesc

Bună seara,
Preţ estimativ la roşu 30 eur/mp, iar la cheie 90 eur/mp. Materialele de construcţie avem posibilitatea să le achiziţionăm la preţuri mult mai bune decât există pe piaţă,la care firma noastră nu percepe commision pentru clienţii săi. Sunaţi la 0723383972, contactaţi-mă pe mariuss71august@yahoo.com sau putem fixa o întâlnire pt. a vă oferi o consiliere, chiar dacă nu veţi fii clientul nostru, în vederea evitării renumitelor ţepe sau costuri ascunse pe care unii le practică.
Cu respect,
Marius Ş.

Salut , doresc sa construiesc o casa langa Constanta in aceasta vara, astept oferte de la constructori disponibili , casa este una simpla fara etaj de 80 mp fundatia fiind deja facuta , Mulțumesc.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman,pentru un pret corect trimiteti P.T si specificati lucrarile pe care doriti sa le efectuati.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Doresc o oferta pe MP pentru o casa in loc. Catelu, Bucuresti . Amprenta este de 9×9 m, parter si etaj. ( peste etaj este planseu din dulapi de lemn, nu placa de beton). Sapaturile se fac cu utilaj inchiriat de mine, fierul va fi fasonat, cofragul este din scandura , popii ii pun eu la dispozitie si betonul va fi de la statie si se toarna cu pompa.) pentru detalii suplimmentare sunati la 0723190707

Mamaaaa,ce de oferte!Pana la urma,a-ti mai construit casa,sau va-ti cumparat una de-a gata?

No, as vrea amu sa fac si eu una la Cluj, nu tare mare ( cam 50 mp pe nivel P+E), care ii oferta ( tot la roșu desigur). Multam fain !

Buna ziua.
Pana la finalul acestei luni vreau sa demarez constructia uneui locuinte P+1E, amprenta 10×10. Zidaria este de BCA Ytong, fierul va fi adus in santier fasonat, turnarea se face cu beton din statie si pompa, sapatura va fi executata mecanizat ( factura chirie utilaj o platesc eu). Peste etaj va fi planseu de lemn.
Doresc un pret pentru varianta „la rosu”, adica: finisare manuala a malurilor, montat armaturi, turnat beton, zidarie, hidroizolatii, termoizolatii la fundatie si sub placa de peste parter, sarpanta pod. ( fara invelitoare).

va multumesc.

doresc sa construesc o casa fara etaj doar o pivnita de 20m an rest 2 dormitoare ,living, baie si bucatarie ansumand 80m .care ar fi costul la rosu cu materialele mele.multumesc

ce porcarie de comentarii si oferte de preturi:))tepari rau si va zic de ce:

-la 30 euro m2 – casa de 150 mp =4500 euro=19800 ron

fundatie maxim 2 sapt,hidroizolatie 3 zile,stalpi peste parter armare cofrare calare turnare -7 zile (in f.de nr lor).planseu peste parter -aprox 2 sapt ,stalpi etaj 1- aprox 7 zile,acoperis – aprox 7 zile ,zidarie totala- aprox.2 sapt – total aprox 71 zile

Pentru toate astea ai nevoie de cel putin 4 meseriasi : 1fierar,1 dulgher si 2 zidari plu 2-3 necalificati – 2500 ron.Salariile lor nu pot fii sub 2000 ron daca sunt cu adevarat meseriasi.Total salari pe luna 10500 ron.
O casa de 150 mp nu o poti face intr-o luna jumate adica atat cat costa manopera.

O casa la rosu cu materialul clientului sub 70 euro si de calitate nu exista.

La mine oamenii au pe putin 2500 ron salariu chiar daca e firma noua.Asa ca daca vrei sa cheltuiti putinii bani pe care ii alocati pentru casa sunatii pe cei ieftini.
Apropo,sunt de aproape 10 ani in domenniul constructiilor.Pentru mai multe detalii

icchumanresource@gmail.com

DORESC SA INCEP CONSTRUCTIA UNEI CASE TIP RANCH (FARA ETAJ ) IN COMUNA BOGATI,JUD .ARGES. CASA ARE 290 MP SI 12O MP IN BECI !! CIT AR COSTA MANOPERA CU ACOPERIS CU TOT ??!!VA MULTUMESC !!

Chiar ca se construieste ieftin aici,20 eur/mp manopera la rosu?Sa facem un exemplu:Casa fara pivnita cu mansarda si cu placa de beton cca.100 mp /nivele:
1.Fundatia 10 zile min.
2.Zidarie parter cu armari,sambure etc.8 zile.
3.Planseu beton 12 zile
4.Mansarda pereti centuri cofraje etc.12 zile
5.Sarpanta +acoperis 18 zile,si am luat foarte optim vara la 10-12 ore lucru.
Socoteala:60 de zile cu min.4meserias+2 necalificat,120 ron /zii face 50.400 ron manopera,care iese undeva la 56 eur ,nu am vorbit de cheltuieli catre stat a angajatilor,combustibil etc.
Eu am experienta 20 de ani in constructii si nu numai in case de locuit,lucrez numai din proiect tehnic si execut cu instalatii cu tot.
Detalii nearconstructs@gmail.com 0745489261

Bravo domnule Attilo,
Ai dreptate, se cauta numai cei ce vor sa lucreze MOCCA, cu bani putini dar sa mai aduci si de acasa, si vezi ca sunt destui care cauta moocca.
Cu stima…….

@Mihai Lazar
Eu zic ca nimeni nu vrea sa traga pielea de pe beneficiar,dar,ca sa oferi calitate,garantie,sa faci o lucrare care trece prin fazele determinante ale ISC ului,totul legal cu factura,procese vb, angajati,psi,etc.nu ai cum sa cobori sub 50 eur.
O alta treaba daca cineva alege cu meseriasi de 20 eur,si in final no sa aiba pe cine sa traga la raspundere,si cat traieste in cladire suporta prostiile facute.

Buna ziua ma intereseaza si pe mine o oferta de pret la o casa parter plus etaj suprafata totala construibila 280 mp,in Jud Sibiu Loc Cisnadie, odata la rosu fara si cu materiale si apoi la cheie cu si fara materiale.
Proiectul este in faza obtinerii autorizatiei de constructie in 2016 vreau sa o fac la rosu iar in 2017 finisajele la gata.
Va rog oferte de pret serioase si reale plus prezentare lucrari executate.
email onix_bogdan@yahoo.com.

sunt toti hoti mai bine vorbiti cu o echipa care lucreaza particular nu care trece banii pe la toti smecherii, sa arate fiecare ce a lucrat multi au fugit si propietari pling hoti

ca sa mearga traba sub30 de euro m.p asa se ea am lucrat tot BUCURESTIU se poate merge in pers la propietari se poate vedea ce sa construit si asa se poate cistiga increderea pentru detalii nr de tel 0762145448

Dragii mei sa nu ne imbatam cu apa rece,aviz celor care vor sa-si construiasca o casa.Am lucrat in italia 16 ani in constructii si in tara lucrez de 3ani si am vazut ca majoritatea romanilor cauta cat mai ieftin, dupa un timp cand apar probleme se lamenteaza ca au luat teapa .Daca va-s vinde un rolex cu 100 de lei nu va miroase a teapa? Cine lucreaza sub 30 euro m patrat isi ia si rolexul la pachet.Asadar atentie la neatentie.

Am in perspectiva constructia casei in primavara aceasta , si cel mai mare hop este cel legat de oameni, constructor, autoritate,inspectie, toti vor bani,si cit mai mult posibil fara un rationament, nu mai este incredere ,nici macar in constructorul cu pretul mai mare asa ca ochii mari si tupeu cit mai mult!Abureala si motive vor fi intotdeauna!

pentru o casa de 115-120 sc P+1+m SC386 mp unii dintre dvs cer 40+ euro /mp. Sa facem urmatorul calcul. Fundatia 40 e/mp etaj 40 e/mp mansarda 40e/mp. nu e dubios? pentru fundatie sa ceri ca si pentru etaj si mansarda? nu e vb de lucrat pe mancare (Tuca marius) e vb de faptul ca multi vor din 3 case sa-si faca si ei una

IN 1 IUNIE VREAU SA INCEP CASA IN BOGATI, ARGES .CARE ESTI DIN ZONA? ?CASA ARE 300 MP LA PARTER SI 120 MP IN SUBSOL (CRAMA ,SALA CINEMA ,SAUNA SI BAIE ).AM NV DE CONSTRUCTOR !MIERCURI AM GATA PROIECTUL.CARE ESTI DIN ZONA PITESTI…ASTEPT RASPUNS PE E MAIL…georgecalin97@yahoo.com! Anticipat…multumesc.

construim case la rosu in bucuresti si ilfov pret 40 euro mp la rosu si intre 85 si 90 la cheie in functie de cerinta finisajului .
cine lucreaza sub standard ori iau avans si o ia la fuga ori dupa terminarea casei apar si reparatiile asa ca mare grija .

In octombrie, vreau sa incep o constructie 98 mp(7/14) parter, zidarie pe cadre, acoperis intr- o apa, fara compartimentari interioare, in comuna Stefanesti de jos, Ilfov. As dori oferta de pret pentru manopera, executie la rosu cu factura.

Buna ziua. M-ar interesa si pe mine niste oferte de pret pt construirea unei case in Dombesti, Ilfov . Casa va avea p+1 si anexa. Suprafata parter este de 87 mp si anexa 25 mp. Inchiderile la parter vor fi in sistem framing , iar etajul din lemn .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *