Categorii
Intrebari de la cititori

Fisurile pe polistiren apar din cauza adezivului aplicat sau a plasei?

Din ce cauza apar fisurile peste polistiren? Din cauza adezivului care a fost aplicat prea gros sau mai multe maini? Sau din cauza plasei?


Intrebare de la Costy, pe adresa redactiei: Fisurile pe polistiren apar din cauza adezivului aplicat sau a plasei?

5 răspunsuri la “Fisurile pe polistiren apar din cauza adezivului aplicat sau a plasei?”

BUNA SEARA Cauzele sunt mai multe,principala,..meseriasul.MATERIALELE FOLOSITE NECORESPUNZATOR,CONDITIILE METEO[soarele in principal] STIMA

principala cauza daca s-ar documenta oamenii in special meseriasii este adezivul aplicat in exces pt a lipi placa si nelasata timp corespunzator pt a se usca. chiar si cu gletiera cu zimti trebuie lasata 2 zile apoi plasa si restul.
daca e aplicata in puncte&cordon continu pe margini si este si in strat gros….cel putin o saptamana se lasa pana se aplica plasa. conteaza aici si calitatea polistirenului. daca e un eps 50-60…..grosime de 5 cm si are adeziv masiv pe spate….chiar si dupa o saptamana daca pui plasa tot risti sa ai crapaturi.
succes.

Fisuri apar din cauza, și nu neapărat datorită, apei.
Nu prea am timpul necesar sa dezvolt de ce, dar trebuie sa subliniez ca aceasta parte din lucrare, trebuie acoperita cu stratul de finisaj sau protejata cu o substanță specifica protectoare în cazul în care nu e acoperita cu finisaj.
Ce înseamnă ruuky sau LindaB fără zinc?

Am pus plasa am dat 2 maini de adeziv am dat tinci si la o săptămâna a aparut fisuri de ce

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *